Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek ti itt biztos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ti itt biztos válaszokat kaptok?

Figyelt kérdés

Miből gondoljátok, hogy itt minden válasz adó profi védő nő vagy orvos?

Miért kérdezitek folyton "szerintetek terhes vagyok?"? Az orvos csak poénból ultra hangozza a pocidat ha itt megmondják a frankót?

bíztok az itteni válaszokban?

én gondolkodnék a helyetekben;)

2010. máj. 19. 21:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
köszi:) viszont, ha terhes vagy, akkor legalább nem nekem kell szülni, teljesen megfelelXD de vigyázz, mert most jönnek a gólyák Afrikából, ilyenkor néger gyerekek születnek
2010. máj. 19. 21:47
 12/17 A kérdező kommentje:
21:45 hát jó a logikád a kérdésekkel de szerinted azok is így gondolkodnak akik hatalmas baromságot kérdeznek?
2010. máj. 19. 21:51
 13/17 anonim ***** válasza:

21:45 vagyok

Próbálom azt hinni hogy aki nagy baromságot kérdez azt esetleg jó irányba lehet terelni itt. De lehet ez csak naivitás részemről:)

2010. máj. 19. 22:10
 14/17 anonim ***** válasza:

Azok, akik hülyeséget kérdeznek, nem tom hogy vannak vele.

Én ide egyrészt röhögni, másrészt meg pár tanácsért nézek fel időnként. Valószínű, ha kiszakad a gumi, nem ide írnám, hogy "Tegnap együtt voltam a csajommal, lehet terhes?"

2010. máj. 19. 23:03
 15/17 anonim ***** válasza:

Itt egyik tanács sem vehető készpénznek, akárki írja oda a végzettségét, titulusát, ezért nem írom oda én sem, csak a koromat és a nememet néha, de ez sem mindig szükséges. És tényleg igazad van én is legszívesebben a hajamat tépném néhány választól. Múltkor is állította egy nő, hogy 12. hétig embrió, holott a babát a 8. héttől már magzatnak nevezzük. Mikor ezt meg mertem említeni az volt rá a válasz, hogy akkor biztos rosszul tanították az egyetemen... én ténylegesen egészségügyi egyetemre járok, és nem hinném, hogy mi a tanárainkkal vagy jegyzeteinkkel lenne probléma.

Szóval én aláírom, hogy valaki nem ért hozzá, de ha kijavítják akkor ne akarja ontani a valótlan dolgokat, mikor ő is tudja, hogy nem igaz. Ez az amikor valaki szándékosan mond rosszat. Ha valaki nem tudja és rossz tanácsot ad hát passz, van ilyen, ez nem orvostudakozó, de az ilyen esetektől a falra mászok, szerintem jogosan.

2010. jún. 1. 15:29
 16/17 anonim válasza:

NEM.

Bocsánat de nem hiszek a sok hülyének :/

L/13

2010. jún. 1. 20:22
 17/17 anonim ***** válasza:
Puszta léleknyugtatás.
2010. jún. 2. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!