Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek ti itt biztos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ti itt biztos válaszokat kaptok?

Figyelt kérdés

Miből gondoljátok, hogy itt minden válasz adó profi védő nő vagy orvos?

Miért kérdezitek folyton "szerintetek terhes vagyok?"? Az orvos csak poénból ultra hangozza a pocidat ha itt megmondják a frankót?

bíztok az itteni válaszokban?

én gondolkodnék a helyetekben;)

2010. máj. 19. 21:09
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:

Kérnék nemet és kort is !

én (f/19)

2010. máj. 19. 21:11
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

100% hogy terhes vagy.

Viccet félreértve, aki "profi" az azt fogja írni hogy menjen orvoshoz a problémájával amennyiben nem tud válaszolni.

2010. máj. 19. 21:12
 3/17 anonim ***** válasza:
90%

ide nem az igazságért jönnek az emberek hanem tanácsért tapasztalat cseréért

a másik fele mint pl én röhögni az ilyen hülyéken mint te

25F

2010. máj. 19. 21:13
 4/17 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy ha valaki itt feltesz egy kérdést azt azért tenné mert hátha van itt egy orvos és az segít. Inkább tanácsokat akar hallani. Meg mivel azért sokan szoktak itt lenni egy nap, azért biztos van aki ért is hozzá valamennyit, legalább tapasztalatból és nem azért mert doki.

A terhes kérdéseknél persze, hogy a teszt vagy a doki a biztos válasz, de most azért menjen dokihoz mert a barátja f*szos kezét lenyalta vagy olyan retard, hogy utána olvasni se tud a dolgoknak? (akár a használatinak)

Azért ennyi h*lyére nincs idejük az orvosoknak. Főleg, hogy az ilyen kérdések legalább fele fake.

2010. máj. 19. 21:15
 5/17 A kérdező kommentje:
hát igaz a tanács lenne a lényeg de annyi a sötét emberke, hogy már én is szégyellem magam, hogy a korosztályom ennyire ko
2010. máj. 19. 21:27
 6/17 A kérdező kommentje:
21:12 jah tényleg jót lehet röhögni mikor más az életét b@sza el 1 rossz tanács miatt, grat!
2010. máj. 19. 21:28
 7/17 A kérdező kommentje:
*12:13-nak az előző kommentár
2010. máj. 19. 21:30
 8/17 anonim ***** válasza:

ha itt kapsz is választ, akkor is, hogy szűröd ki, melyiket írta egy kistini, melyiket olyan, aki esetleg tényleg ért hozzá. attól, hogy valaki azt állítja, ő tudja a jó választ, nem jelent semmit, bárki odaírhatja, hogy ő márpedig orvos. bár nem hiszem, hogy a legtöbb orvos ezen az oldalon töltené unalmas perceit. ha meg annyira biztos választ akar a kérdésre valaki, de nem képes elmenni orvoshoz, vagy a szüleivel beszélni, akkor fogjon egy biológia könyvet és okosodjon, vagy írjon akkor már valamelyik netdokinak, még az is biztosabb. attól, hogy itt azt írják, nem lehet terhes, attól még bármi megeshet, csak mert néhány tini olyan okos, meg olyan tapasztalt, hogyha ő nem lett így, akkor más sem lesz, csak nehogy pár hónap múlva meglepődjenek, hogy hoppá mégsem úgy van, ahogy gondolták.

különben is, most mennyi elmenni egy orvoshoz, már vizitdíj sincs, szóval még fizetni sem kell, bemész, elmondod, mi a gond, és elmondja, hogy ilyenkor mit lehet tenni. nem fog megkínozni, nem fog kiröhögni, és mégiscsak a legbiztosabb.

tapasztalat szerzésre sem ez a legalkalmasabb hely, főként, hogy fele kérdés kamukérdés, valaki meg elhiszi, amiket ide írogatnak. mert pl. persze nem leszel terhes, én sem lettem, ez igazán megnyugtató válasz, csak kár, hogy nem müködik a dolog, attól, mert valakinek beválik egy dolog, nem biztos, hogy a másiknál is. de a sok tini megnyugtatja egymást, hogy védekezni azt nem kell, mert havonta egyszer van peteérés ugyebár, és azt 14 évesen annyira jól ki lehet számolni, mikor még érett nők sem tudják biztosra mindig kiszámolni. meg hát a gumi kényelmetlen, a tabletta meg hízlal, és ennyi idősen vigyázni kell nehogy elhízzanak, nem minta egy gyerektől nem híznának...ezek rendkivül hasznos tanácsok azt hiszem...

persze van néhány normális válaszadó, aki tényleg segítene, csak hát itt senki nem fogja tudni biztosra megmondani, ki terhes ki nem. még egy teszt sem mutatja ki mindig, akkor hogy lenne itt biztos a döntés. a doki a biztos, de ő is csak pár hét múlva, a legbiztosabb meg 9 hónap múlva a gyerek.

azért elolvasva a kérdéseket szánalmas, hogy mennyire nincsenek emberek alapvető dolgokkal tisztában, az ilyenek inkább ne szaporodjanak, és olvassanak szex helyett.

2010. máj. 19. 21:38
 9/17 A kérdező kommentje:
előttem szóló tökéletes válasz;)bár tőled nem vártam rosszabbat. bár lehet h terhes vagyok mert 1 fenti emberke azt mondta:O mit tegyek?(f/19)
2010. máj. 19. 21:44
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Már bocs,de ha valaki olyan hülye hogy ahelyett hogy orvoshoz megy egy terhességgyanúval megelégszik azzal h a gyakorin felteszi a kérdést és válaszolnak neki valamit. hát akkor megérdemli hogy tönkretegye az életét.

Visszatérve a kérdésre én például ha tanácstalan vagyok valamiben felteszek itt egy kérdést és ha szerencsém van akkor kapok pár ellentétes választ amik felvetnek irányokat a gondolkodáshoz. Nem fogadom el egyértelműen amit válasznak kapok egyszerűen csak próbálom megfontolni amit írnak és számba venni a lehetőségeket. Ez oylan mintha a barátaimat kérdezném meg a gondjaimmmal kapcsolatban. Csak itt legalább biztos lehetek benne h megmondják a frankót és nem szépítenek a válaszadók. Mert egy barát nem biztos h mindig a teljesen nyers véleményét mondja neked, előfordul h nem akar megbántani és ezért szépít. Itt viszont ismeretlenek válaszolnak és ha feltételezzük hogy jóindulattal akkor miért hazudnának. Én legalábbis őszintén szoktam válaszolni mert remélem ezzel tudok másokon segíteni egy kicsit. És ez jó érzés.

Szóval mindent egybevetve nem várok csodát az itt feltett kérdésektől de legalább megismerem kívülállók véleményét a gondjaimmal kapcsolatban. Vagy ha épp úgy adódik és információra van szükségem akkor egy-egy tapasztalatot.

18/L

2010. máj. 19. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!