Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom spórolni akar az óvszeren és nejlon harisnyát akar felhúzni nem lehet baj?
Figyelt kérdés
Esetleg valaki próbálta már? Tapasztalatok? Azt mondta ez egy bevált módszer és a szülei is így védekeznek tini korukóta.2017. jún. 23. 18:08
11/21 anonim válasza:
Hahaha
Akkor már inkább nejlonzacskót 😊
12/21 anonim válasza:
Ő felhúzza, te le sem veszed és mehettek vissza a balettbe ugrálni.
13/21 anonim válasza:
A nejlonharisnya az egy nagyon finom HÁLÓ. Átmegy rajta a cucc. Jó hülye barátod van...
15/21 anonim válasza:
Szerintem a barátod csak viccből hozta fel a nejlonharisnyát, azért is mondta utána, hogy a SZÜLEI-nek bevált... :D XD
De lehet, hogy tévedek...
Ha a terhességet nem vesszük bajnak, akkor nem lehet nagy baj, bár annyira szerintem nem kényelmes benne a szex... :S
16/21 anonim válasza:
Ha már ennyire nagy szegénység van, akkor megveszem én :D Egyébként meg inkább orálozzatok addig, ameddig a sunyiban ellopot százasokból össze nem jön az ezres ;)
18/21 pptomi válasza:
És ha leszalad egy szem? Hmmm?
19/21 anonim válasza:
Hát szivem a barátod is lett valahogy😂
20/21 anonim válasza:
Valószínüleg ezért van barátod😂 Nem biztonságos spóroljátok össze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!