Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendszertelen menstruáció, escapelle, fogamzásgátlás? (Bővebben lent)
Kb. 9 éve menstruálok, utóbbi 4 évben nem volt rendszeres. Nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, hisz tudtam nincs probléma. Több, mint fél éve van barátom. Nem a legelső alkalomkor történt a következő, védekezni szoktunk! Nem volt probléma, viszont egyik alkalommal bennem maradt az óvszer (nem volt probléma, mivel nem élvezett el), viszont azért a biztonság kedvéért inkább vettünk escapelle-t. Két héttel később megjött, és 2 héten át megvolt. Utána elmentem a nőgyógyászhoz aki felírta a Lindynette 20 fogamzásgátlót. Azóta kétszer voltunk és nem is szakadt ki.
Kérdésem az lenne, hogy az esemény utáni tabletta miatt a 2 héten át tartó menstruáció ennyire kihatással lehet a második menstruációra? Előre is köszönöm a válaszokat! 20/L
Én biztos nem kezdtem volna fogamzásgátlót szedni, miután esemény utánit vettem be... Tudod te, hogy megkavarja az esemény utáni a hormonokat?! Meg kellett volna várnod, hogy kicsit rendeződjön a ciklusod, és utána lehetett volna fogamzásgátlót szedni... De persze nekem mindegy, a te tested.
20,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!