Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maryou kérdése:
Szerintetek? Jangee tablettát szedek már 1 éve, de most valahogy az első héten az első 2 tablettát elfelejtettem bevenni.
Figyelt kérdés
Azt írták neten hogy 7 napon át óvszert kell használni, de barátommal az 5. napon nem hasznaltunk. Kicsit megijedtem, hátha nem voltam védett.2017. jún. 18. 15:13
1/3 anonim válasza:
Ha kisik a megvonásos vérzés csinálsz tesztet és kiderül . Mai gyógyszerek olyan hamar ki ürülnek hogy elég 1 szemet ki hagyni hogy Terhes legyen az ember lánya nem hogy 2-tp
2/3 anonim válasza:
Jól teszed, ha meg vagy ijedve, ugyanis nem kis valószínűséggel lehetsz terhes.
Ugyanis teljesen mindegy, hogy 1 éve, vagy 10 éve szeded, az alacsony hormontartalma miatt elég egyetlen szemet kihagyni. Pláne, mivel te az első héten hagyták ki nem is egyet, így már a gyógyszerszünetben sem voltál védett, ha netán akkor is történt együttlét.
Illetve pótolni is kell ebben az esetben, ha ezt te nem tetted meg, akkor nem elég az 1 hét kiegészítő védekezés, az egész levél alatt kell a kiegészítő védekezés!
Imádkozz és az eset után 2 héttel csinálj tesztet!
Bár, ha nem gond egy baba, akkor nincs mitől félni.
3/3 anonim válasza:
De,azért kérdező töröltetni kellett a kommentem. Én is azt írtam ,hogy lehetsz terhes,de nem értem egyszer ,ha valami egyszer le van írva feketén,fehéren világosan és érthetően,akkor te miért nem úgy cselekszel? Nem poénbol írják oda...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!