Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Öt hónapja szedek tablettát, de abba akarom hagyni. Mit tehetek (azoknak szól akik voltak már így! )?
Szóval az ötödik levél első hetében járok. Az első 3 hónapban más gyógyszert szedtem, de a libidóm nulla volt. Így váltottam. A mostanit egy hónapja szedem. Azt hittem talán jobb lesz tőle, de nem. Tiszta paranoiás letten, rosszul érzem magam a bőrömben, egész nap csak feküdnék vagy sírnék. Sokszor előfordul végtag vagy alhasi fájdalom, szurkálás. Nem tudom hogy a tablettától van e, de nem vagyok benne biztos hogy tovább szeretném szedni.
A kérdés: A megkezdett hónapomat most szedjem végig, vagy közben is abbahagyhatom? Kellene orvoshoz mennem?
Menj el dokihoz es kerdezd inkabb ot meg. Mert sztem ciklus kozben abbahagyas miatt felborulhat a ciklusod. De ha ennyire rosszul vagy lehet erdemes bevallalni a kockazatot.
En a "peteeresserkento"tol voltam igy, konkretan zokogtam egesz nap a semmin..
Hidd csak el a betegtajekoztatonak.
Es ha rossz, ne szedd tovabb, hagyd abba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!