Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Elhamarkodtuk? Lehet ebből baj?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhamarkodtuk? Lehet ebből baj?

Figyelt kérdés
Vasárnap kezdtem el fog.gátlót szedni. A tájékoztatóban az volt, hogy az első szemtől véd, a doki is ezt mondta, direkt rákérdeztem. Tegnap védekezés nélkül együtt voltunk, de az már a második gyógyszer után volt.
2010. máj. 18. 16:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
49%
Hülye vagy!
2010. máj. 18. 16:30
 2/14 anonim ***** válasza:
75%
Ott a pont! :D
2010. máj. 18. 16:31
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy gondolom ez felelőtlenség volt. Célszerű kivárni az 1 hónapot, na de hogy 2 nap után??? Egyébként se jó, ha menstruáció alatt óvszer nélkül vagytok együtt, mert bármilyen fertőzést elkaphatsz - ilyenkor ugyanis fogékonyabb rá a szervezet.
2010. máj. 18. 16:32
 4/14 anonim ***** válasza:
Igen,igen.
2010. máj. 18. 16:39
 5/14 A kérdező kommentje:
Igen, kilehet várni az 1 hónapot, de ha az van a tájékoztatóban, és a doki azt mondta, akkor nem vagyok hülye, már megbocsáss
2010. máj. 18. 17:29
 6/14 anonim válasza:

Ha ennyire nem tudod, mi hogy működik, akkor miért szexelsz?

Én is tájékozódtam a dolgok előtt...:)

17/L

2010. máj. 18. 17:44
 7/14 A kérdező kommentje:
Már bocsi, de én megkérdeztem a dokit, és a tájékoztatót is elolvastam mielőtt "belevágtam"
2010. máj. 18. 18:46
 8/14 A kérdező kommentje:
A Volina szedését a ciklus első napján (azaz a menstruáció első napján) kezdje el. Ha a Volina szedését a menstruáció első napján kezdi el, már azonnal védett a terhességgel szemben. Itt van a tájékoztatóból kimásolva
2010. máj. 18. 19:03
 9/14 nicol90 ***** válasza:
46%

Nem tudom miért szóljátok le a kedves kérdezőt!

Ha a doki azt mondta,hogy az első szemtől véd akkor az úgy van!Egyébként én is az első szemtől kezdve szexelek gumi és egyéb más védekezés nélkül és még mindig nem estem teherbe pedig már a 3-dik levelet szedem!

2010. máj. 18. 20:39
 10/14 A kérdező kommentje:
Végre egy értelmes ember aki nem leolt, hanem megérti a kérdést! Köszönöm a választ
2010. máj. 19. 06:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!