Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő múlva lehet újra biztonságosan házas életet élni, Lindynette 20 fogamzásgátló szedésével, még csak egy hete szedem a gyógyszert?
Köszönöm a választ,de semmi köze a kérdésemhez!
De mondta...a "2 hét 1 hónap" az számomra nem kielégítő!
Ne haragudj,hogy tapasztalatlan vagyok és kérdezni mertem a tapasztaltabbaktól!
Első válaszoló ne ugass már állandóan!!! Ha nem tudsz válaszolni a kérdésére akkor kussolj!!!!
Kérdező: Biztonság kedvéért várjatok egy hónapot, a második levéltől már védett leszel, de szerintem 2 hét után is véd, de jobb a békesség...
ezeknek az embereknek már az agyukra ment valami...képesek csak azért irni,hogy letolják a másikat...nem értem mi problémátok volt a kérdéssel...
Amikor én szedtem,2hetet vártam vele, sztem annyi ido után már biztosan hat!Legalábbis én nem lettem terhes:)
Köszönöm az ÉRTELMISÉGI válaszolóknak a segítséget! Kedvesek vagytok,megfogadom a tanácsot!Első naptól szedem,de kivárom az első levél végét,szeretnék biztosra menni.
Köszönöm szépen.
Az első válaszolónak is köszönöm,ékes bizonyíték arra,élnek még primitív buta emberek a földön,akik fel is vállalják! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!