Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El szeretném tolni a menstruációm tabletta segítségével ez jó így?
Laurinát szedek.
Mióta nincs suli időzavarba küzdök xD
szia!
NE csináld. én novynette-tel kipróbáltam, mert le volt írva szépen a használati utasításban, hogyan lehet, gondoltam oké, ez akkor szentírás, be is tartom. tovább szedtem a tablettát szünet nélkül, és egy hét múlva megjött. a tabiszedés közben! egyet sem hagytam ki, normálisan szedtem. így lényegében 3 napot tolódott. eléggé megijedtem, hogy most akkor mi van... felhívtam Hamvas Ferencet, akinek a nevét itt is megadták, aki
1. letolt, hogy ilyet nem lett volna szabad csinálni, mert nem tudja, ki írja a használati utasításokat, de tele van marhaságokkal
2. azt mondta, szedjem tovább a tablettát, és imádkozzunk, hogy következő szünetben megjön rendesen, mert ha nem, akkor 3 hónap tablettamentes szünetet kell tartanom hormonzavar miatt.
szóval szerintem ne csináld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!