Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt trombózis a családomban ezért nem szedhetek fogamzásgátlót a lábaim viszeresek. Gumit már unjuk a párommal. Van más védekezési mód ami biztonságos még?
A nuvaring is hormonális fogamzásgátló, ugyanúgy mint az injekció és a tapasz. Ergo ha trombózisos van a családban ugyanúgy nem használhatod, mint a tablettát.....
Szóval marad: spermicidek, pesszárium, spirál (úgy tudom már van minispirál, amit olyanok is tetethetnek, akik még nem szültek).
A spermicid és a pesszárium EGYÜTT
Véletlen elküldtem, és lemaradt a vége.
Tehát a pesszárium + spermicid együtt elvileg 95%-os hatékonyságú.
És elvileg a pharmatex+megszakítás+naptármódszer is viszonylag hatásos így együtt alkalmazva.
Külön nem ajánlom semelyiket, nem túl megbízhatóak, de kombinálva oké.
A pharmatexet próbáld ki, rendesen használva teljesen biztonságos, feltételezem, hogy tudjátok rendesen használni.
Nuvaring gyűrű: HORMONÁLIS FOGAMZÁSGÁTLÓ! Ugyanúgy hormonális, mint a tapasz, az implantátum, az orális fogamzásgátló (tabletta), és az injekció. Szóval nem tudom miért írták ide, egyesek ezek szerint nem tudják, hogy a nuvaring is hormontartalmú, de trombózissal ezt sem használhatod, de nem kell sajnálnod, sokkal több esetben jön ki tőle a mellékhatás és bonyolult is a használata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!