Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A szünetben is véd a tabletta?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szünetben is véd a tabletta?

Figyelt kérdés
A 7 napos szünet utolsó napján voltunk együtt a barátommal tegnap délelőtt és elment bennem. Ugye ilyenkor is véd a tabletta? A tájékoztatójában nincs erről szó, a neten olyat is találtam, hogy ilyenkor is véd és olyat is, hogy ilyenkor érdemes gumival védekezni és mindkét véleményt nőgyógyásztól olvastam, szóval a szakemberek között sem egységes.
2010. máj. 17. 21:15
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne.
2010. máj. 17. 21:17
 2/23 anonim ***** válasza:

Most őszintén, itt mit vársz? Ha a nőgyógyászok sem tudnak megegyezni ezen, akkor majd itt helyes választ kapsz?

Mensi idején alapból nagyon kevés az esély a terhességre, szerintem ne aggódj.

De ha aggódsz emiatt, akkor máskor használjatok olyankor gumit. A Te dolgod eldönteni, hogy kinek hiszel.

2010. máj. 17. 21:17
 3/23 anonim ***** válasza:
Itt mindenki hogy szeret mensi alatt szexelni! És még akkor se huznátok gumit? Jaj nekem...
2010. máj. 17. 21:19
 4/23 A kérdező kommentje:

Mit várok? Véleményeket, tapasztalatot, de ha egyik sincs, nem kötelező írnod...

Nem volt nálunk gumi, egyszerűen így alakult és kockáztattunk, nem 15 évesek vagyunk. És a későbbiekre is jó tudni, egyszerűen érdekel.

2010. máj. 17. 21:20
 5/23 A kérdező kommentje:
Hol írtam, hogy mensi alatt történt? A 7 napos szünet első napján megjött, a 4. napon elmúlt és mindez a 7.napon történt. Mielőtt minősítetek valakit, olvassatok alaposabban!
2010. máj. 17. 21:21
 6/23 anonim ***** válasza:

De áhh....

De ez most kb olyan, mint mikor megkérdezik, hogy a megszakítással esett-e vki teherbe?

És akkor idejön 15 ember, és elkezdi verni a mellét, hogy már 1 éve így csináljam és nem lett gond.

És akkor ebből levonod azt a tanulságot, hogy a megszakítás nagyon jó védekezés?

Nyilván azért mondja a nőgyógyász, hogy csökken a védettség, mert látott már olyan esetet.

De sok ember meg nem esik teherbe és kész.

2010. máj. 17. 21:25
 7/23 anonim ***** válasza:
mit szedsz?
2010. máj. 17. 21:28
 8/23 A kérdező kommentje:
Azért kérdezni még szabad, ugye?:)
 9/23 A kérdező kommentje:
Cilest
 10/23 anonim ***** válasza:
A szünet alatt nem szeded a tabit, tehát a tabinak nics hatása, tehát a tabi nem véd! Igaza van 20:25s nek! Ne kelljen már lerajzolni!
2010. máj. 17. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!