Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogyan kell úgy feltenni az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell úgy feltenni az óvszert, hogy ne menjen alá levegő?

Figyelt kérdés

Hiába szorítom össze a sperma tasakot,akkor is egy pici levegő mindig alá megy. Illetve az normális,hogy elélvezéskor nem csak a tasakba,hanem a makkhoz is kerül ondó?

Az normális dolog,hogy óvszerben is a fityma rá tud simulni a makkra,mikor olyan helyzet van? Én azt hittem,hogy az óvszer szorosan tartja a hátrahúzott fitymát...

Bocs a sok kérdésért!

2010. máj. 17. 19:42
 1/6 anonim ***** válasza:

Próbáld meg vákuumban. Ott nincs mi alámenjen.

Ha semmiképpen nem akar ott maradni a fityma nézesd meg dokival.

2010. máj. 17. 19:46
 2/6 anonim válasza:

hát ha pici a levegő akkor nemgáz de ha sok akkor vigyázz szétne durrannyon..normális ha a makkhoz is kerül ondó.

csak ajánlani tudom a 8.oknak szóló bioszkönyvet vanbenne josok hasznos tanács ami most neked se ártana!

2010. máj. 17. 19:46
 3/6 anonim válasza:

nézdmeg a neten

kérdezdmeg apudat vagy a papikádat

2010. máj. 17. 19:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Mi a fak van a makkodal??? Csak a brére kell ráhúzni...
2010. máj. 17. 19:50
 5/6 anonim válasza:
dióó
2010. máj. 17. 19:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy kicsi neki, és még elé tesz egy makkot.
2010. máj. 17. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!