Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy értessem meg végre a párommal, hogy miért ilyen fontos az óvszer? Volt már valaki hasonló helyzetben?
"Múltkor sem sikerült ez a mutatvány"
"Mikor megláttam hogy a gumi belsejébe ment megmutattam neki"
Ezeket én nem értem.
Most akkor próbáltátok már gumi nélkül, de nem tartotta be a szabályokat, vagy csak te érzed úgy, hogy nem tartaná be.
Adj neki egy esélyt olyan időben amikor nagyon kicsi rá az esély a terhességre.
Ha azt látod, hogy nem tartja be a játékszabályt, akkor nyugodtan repítheted is, mivel akkor nem apának, de még barátnak sem való, aki kockára teszi az "egészséged".
Tenyleg, remek valasztas, gratulalni tudok hozza. Az meg hogy hangyanyit sem torodik veled es a te testeddel? Utalja a gumit? Hat, vegulis nem is ot fogjak tagitani majd abortusz elott, te meg majd szepen osszeszoritod a fogadat, ahogy kell:). Az meg hogy egyaltalan lefekszel vele igy, hogy elotte ki tudja miben es hol jarkat gumi nelkul...
Nevetsegesek az ilyen ferfiak, de azok is, akik ilyen felelotlen barmokkal vannak egyutt.
Én hosszú, komoly kapcsolatban biztosan nem gumiznék. Számomra így élvezhetetlen és minősíthetetlenül szar a szex.
Alkalminál, szexkapcsolatnál alap, de basszus a párommal?! kizárt dolog. Nálam ez váló ok. :D
Abszolút megértem a párod.
Ja és képzeld egyetlen gyerekem se született, de abortuszra se küldtem eddig senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!