Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tényleg van ilyen megoldás?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg van ilyen megoldás? Ha igen mi a neve és hogy működik?

Figyelt kérdés

Halottam olyan tablettáról amit 10 percel aktus előtt kell bevenni és 3 óráig tart kb...

Van ilyen?Tapasztalatok?Megbízható?

2010. máj. 16. 21:12
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
sajnos, nincs ilyen.. fogamzásgátló tabi van. de azt folyamatosan kell szedni.
2010. máj. 16. 21:18
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez hüvelytabletta, le ne nyeld!Van kúp formában is, meg krémben, meg, tamponban is.Ezek spermaölő szereket tartalmaznak.Pharmatex a neve.
2010. máj. 16. 21:20
 3/20 A kérdező kommentje:
elvileg az én barátnőm anya ilyet szed! de énse halottam még ilyenről. hja és recept se kell hozzá eszt is mondta!
2010. máj. 16. 21:21
 4/20 A kérdező kommentje:
2. válaszolónak szól! ez biztonságos?
2010. máj. 16. 21:21
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
de azt nem szedni kell, hanem a hüvelybe helyezni. de ahhoz legalább megszakitás + naptármódszer kell. de óvszerrel együtt, segit azon a helyzeten, ha kiszakad az óvszer, és előváladék kerül beléd. amugy nem.. :S nem vmi megbizható :S ha nem kell még baba, akkor ne ezt használd :S
2010. máj. 16. 21:23
 6/20 anonim ***** válasza:

Ha lenne ilyen tabletta valószínüleg akkora mennyiségű hormont tartalmazna, hogy azonnal felborítaná az egész hormonháztartásod. Ha 10percen belül hatna az egész hormonbomba kategória, hiszen az átlagos tabletták is csak bizonyos idő elteltével fejtik ki teles mértékben a hatásukat. Arról nem beszélve hogy a hormon nem tűnik el 3óra után a szervezetedből, hiszen a hormonális szabályozás alapvetően lassú tevékenység a szervezetben, viszont tartósabb hatása van. Csak hogy némi alapvető biológiai háttérismeretetek is legyen erről az egészről.

"életművész"

2010. máj. 16. 21:24
 7/20 anonim ***** válasza:
2. vagyok Nincs olyan jó mint egy fogamzásgátló tabletta, vagy hüvelygyűrű, de ha a leírtaknak megfelelően van használva, akkor is 90%körüli a biztonság, de nézd meg a pharmatex lapján.Mindent leírnak róla.
2010. máj. 16. 21:25
 8/20 anonim ***** válasza:
magas a pearl - indexe.. tehát nem biztonságos, és az orvosok se ajánlják. miért nem jó az óvszer? vagy a nuvaring? az orvostól kérdezd meg inkább, ugyis ő irja fel ez utóbbit, sőt, akár fogamzásgátló tablettát is szedhetnél.. az a tuti.
2010. máj. 16. 21:27
 9/20 A kérdező kommentje:
köszi majd megnézem a honlapot! am az óvszert nem szeretem:S azért keresnék mást! de ha nem biztonságos akkor csak marad az. tabihoz még fiatal vagyok!
2010. máj. 16. 21:30
 10/20 anonim ***** válasza:
márpedig szeresd az óvszert, mert ezek a spermicidek nem biztonsagosak. ha meg fiatal vagy, akkor lehet, h nem is kellene szexelni, nem?? 14 - 15 évesen.
2010. máj. 16. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!