Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyi idő után kezd hatni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után kezd hatni a gyógyszer?

Figyelt kérdés
A barátnőm már egy hónapja szedi a gyógyszert, ennyi idö után már van hatása ugye? Meg egy másik kérdés, hogy azt mondja, hogy egy havi beszedése után nem kell szedni egy hétig,mert mondta neki az orvos meg benne van a betegtájékoztatóban is…ilyenkor is védett, hogy nem kell szedni egy hétig?
2010. máj. 16. 20:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Már védve van.
2010. máj. 16. 20:17
 2/8 anonim ***** válasza:

Már védett. A 7 napos szünetről meg annyit, hogy egyes orvosok azt mondják, hogy akkor is védve van, mások meg azt, hogy olyankor kiegészítő védekezés szükséges.

[link]

Utolsó 3 kérdés.

Döntsd el Te, hogy kinek hiszel.

2010. máj. 16. 20:22
 3/8 anonim ***** válasza:
Egy hónap után már védve van. És a 7 napos szünetben is védelmet nyújt a gyógyszer. Nem tudom ki az aki, azt mondta, hogy nem, elég érdekes lenne, mert rengetegszer voltam úgy a párommal, hogy 7 napos szünetben, egyéb védekezés nélkül, még egyszer sem volt baj.
2010. máj. 16. 20:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Be is linkeltem, hogy ki mondta ezt. Dr Hamvas Ferenc, szülész-nőgyógyász szakorvos. Mondtam, hogy más orvosok meg azt mondják, hogy lehet. Ezért is írta, hogy döntse el ő, hogy kinek hisz.
2010. máj. 16. 20:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen, ha rendesen szedte, a második levéltől már véd és a hét napos szünetben is teljes védelmet nyújt a fogamzásgátló (de csak akkor, ha utána elkezdi szedni a következő levéllel)
2010. máj. 17. 08:29
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen, láttam, direkt megnéztem a linket. De szerintem elég érdekes, mert szerintem a nők 98 %-a nem használ kiegészítő védekezést abban a 7 napban, már ha egyáltalán él szexuális életet akkor. Persze ettől függetlenül lehet benne valami logika. Mondjuk azért nem mondják talán ezt az orvosok, mert feltételezik, hogy abban a 7 napban nincs szex. Na mindegy. Bocs, az offért.
2010. máj. 17. 18:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Jah előző: tegnap este 20:32-es voltam.
2010. máj. 17. 18:34
 8/8 anonim ***** válasza:

A tabletta sem 100%-os ugye a pearl index szerint sem. Lehet pont emiatt...

Mert ugye alapból nagyon kicsi az esély menzeszkor teherbe esni...plusz a tabletta nem lesz teljesen hatástalan, csak csökken a hatása..

Szóval lehet az a pár % így csúszik be:D

2010. máj. 17. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!