Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha valaki teherbeesik, mennyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki teherbeesik, mennyi idő után kezd el hízni?

Figyelt kérdés
mármint, egy két hét után még nem ugye?
2010. máj. 16. 16:16
 1/6 anonim ***** válasza:
kb 2 hónap után látszódik.
2010. máj. 16. 16:17
 2/6 anonim ***** válasza:
De ha aggódsz, miért nem csinálsz tesztet?...
2010. máj. 16. 16:30
 3/6 A kérdező kommentje:
mert elég kicsi a valószinűsége, csak eléggé paranoiás vagyok. semmi rosszullét, semmi egyéb "tünet", csak anyukám megjegyezte h szerinte eléggé meghíztam, de barátom szerint nem.
2010. máj. 16. 16:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Egy-két hét alatt nem is lenne mitől híznod terhesség esetén sem.Ha úgy gondolod van okod aggódni,mert védekezés nélkül voltatok együtt,akkor csinálj tesztet vagy menj el dokihoz,de ha anyud szerint meghíztál,az nem a terhesség miatt lesz,hanem mert valószínüleg többet ettél és kevesebbet mozogtál.
2010. máj. 16. 16:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem 6-7 hetesen már vastagodott a derekam meg a csípőm, de csak ott.
2010. máj. 16. 17:48
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
De ennek semmi értelme. Azt mondod, szerinted nem nagyon valószínű, de azért itt parázol rajta. Most sajnálod azt a 800 forintot arra, hogy megnyugodj?..
2010. máj. 16. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!