Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Most mit csináljak? :S

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak? :S

Figyelt kérdés
Március 13-án jött meg utoljára a szokásos 5 nap alatt el is múlt!Áprilisban nem jött meg és voltam egyszer együtt a barátommal és még most sem jött meg!Mit csináljak?
2010. máj. 16. 16:15
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
vegyél tesztet..
2010. máj. 16. 16:58
 12/27 anonim válasza:

Ha védekeztetek nem lehet baj. A menstruációd nagyon sok ok miatt késhet pl. stressz, és mivel már teljesen ráizgultál a dologra előfordulhat hogy emiatt van. Ha a továbbiakban sem jelentkezik a mensesed akkor at javaslom hogy csináltass egy tesztet. Ha a teszt sem mutat ki semmit érdemes felkeresned a nőgyógyászodat.

18/L

2010. máj. 16. 18:34
 13/27 anonim ***** válasza:

12 hét az a 22 XD már nem azé:D

és 1 hónapja még van, azért írtam h még van ideje.

1 hó alatt táncsak ellehet intézni. és az abortuszra nem kell időpont... vagyis kell, de nem egy év múlva adnak..nemtom ki volt az a hülye aki ezt mondta... elkell a papírokat intézni, a szülői engedélyek meg ilyen szarok és megis van xd

a 3.válaszoló voltam. azaz a 16 éves lány.

2010. máj. 16. 18:39
 14/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!A barátommal már 9 hónapja vagyunk együtt és nem használunk óvszert!A megszakításos variációt alkalmazzuk!Volt már máskor is,hogy késett vagy kimaradt!Ám elég sokat stresszelek mostanában!De csinálok egy tesztet !! Köszönöm a válaszokat
2010. máj. 16. 19:25
 15/27 anonim ***** válasza:
hűha elég bátrak vagytok. vegyél tesztet de gyorsan, itt lehet baj lesz :( hány éves vagy?
2010. máj. 16. 19:33
 16/27 A kérdező kommentje:
18/L
2010. máj. 16. 19:50
 17/27 anonim ***** válasza:
Normális vagy? Vagy gyereket szeretnél? Ha megszakítással védekezel, remélem nem vetetnéd el a gyermeket, ha esetleg teherbe esnél. A megszakítás NEM védekezés, 18 évesen már lehetne ennyi eszed. Miért nem rendesen védekeztek????
2010. máj. 16. 19:58
 18/27 anonim ***** válasza:
biztos a HÉV :D
2010. máj. 16. 19:59
 19/27 anonim ***** válasza:
Mellékesen megjegyzem, egy év alatt ilyen módszerrel 100 nőből 34-40 nő esik teherbe. Ti már 9 hónapja így csináljátok. Ha két év alatt nem jön össze a baba, akkor szerintem vizsgáltassátok ki magatokat, mert lehet az egyikőtök meddő.
2010. máj. 16. 20:16
 20/27 A kérdező kommentje:
Igen normális vok ha tudni akarod!A barátom nem szereti az óvszert,ahogy én sem! nem azt kértem,h a szexuális szokásunkat kritizáld/kritizáljátok,hanem azt h mi a fenét is kéne most csinálnom kiváncsi voltam a nomális válaszolóknak a válaszára!!Ennyi az egész!
2010. máj. 16. 20:16
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!