Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért kell olyan gyorsan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell olyan gyorsan kivenni ha elélvezel?

Figyelt kérdés
Miért kell olyan gyorsan kivenni ha szex közben elélvezel és van rajtad gumi ? Nemcsak akkor durran ki ha levegős ? Vagy igy kiszakadhat, esetleg lecsuszhat ? (Vagy kifolyhat ?) Ha elélveztél és még akarsz szexelni akkor gumitcserélsz és mehet tovább ?( volt már ilyen ?) (Értelmes válaszokat kérek lécci!)
2010. máj. 16. 16:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
nem értem mi a problémád. miért kéne gyorsan kivennni?
2010. máj. 16. 16:14
 2/13 A kérdező kommentje:
Akkor ugy kérdezem, azt is hogy ha elélvezek mikor kell kivenni ? Nemfolyik ki vagy valami amiket leirtam ?
2010. máj. 16. 16:15
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
de ki kell venni, mert a farok lekonyul és akkor már kifolyhat a gumiból "a küldemény"
2010. máj. 16. 16:16
 4/13 anonim ***** válasza:

LOL.:D hát te se lehetsz vmi tapasztalt.

Elmész, és kiveszed:D ennyi.XD nincs ezen mit ragozni... nem kell konyult pöccsel a csajodba szarakodni:D...

2010. máj. 16. 16:19
 5/13 anonim ***** válasza:
36%

sztem vagy naon "okosok"az elöttem szolok,és csak nagy a szájuk v én vok a hülye(rem nem igy van azért)

szal: mikor a pasi elmegy és még akarják tovább csinálni, akkor nem kell kivenni, mert ha élvezik mind2en akk nem tuti h lekonyul, igy mehet tovább a menet, csak akkor már figyeljetek jobban oda, h nehogy lecsusszon. kiszakadni akkor tud v ha bubis v ha tul teli megy a koton(naon sok van benne...) de ha féltek akk gyors gumi csere és uzsgyi...

2010. máj. 16. 16:29
 6/13 anonim ***** válasza:
Azért, mert ha összemegy, akkor lecsúszhat a gumi. Ennyi logikád lehetne. Új menet előtt meg gumicsere kell, igen.
2010. máj. 16. 16:34
 7/13 anonim ***** válasza:

89%-os: Látom te se olvastál még használati utasítást. Pedig nem szégyen ám. Az sokkal nagyobb szégyen, hogy baromságot mondasz.

Minden menet előtt ÚJ gumi kell.

2010. máj. 16. 16:35
 8/13 anonim ***** válasza:

16:29 -gratulálok, te is biztosan egy "naon" okos és túliskolázott ember lehetsz, bár felteszem, 15 éves kis iskolás ribi lehetsz.

Azért szokás olyankor kikapni, mert a farok bizony lekonyul. Akár élvezed, akár nem. Nem feltétlenül teljesen, de sokkal nagyobb az esélye annak, hogy a zokni lecsúzik, és a cucc a csajban marad. Ne legyél sóher, egy 200 forintos koton olcsóbb, mint egy babakocsi.

2010. máj. 16. 16:56
 9/13 anonim ***** válasza:
istenem.:D elmész, kiveszed, nem értem ezen mit hisztizel.:D marhára bonyolult, tényleg.:D
2010. máj. 16. 17:09
 10/13 anonim ***** válasza:
nem kell gyorsan de ha már lankad akkor tanácsos ne hogy befolyon egy kis cucc
2010. máj. 16. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!