Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig kell kiegészítő védekezés?
Figyelt kérdés
Ma kezdtem el szedni antibiotikumot a tüszős mandulagyulladásomra. 7 napig kell szednem 2x1. Ma már bevettem a placebot és még van egy. Hétfőn kell kezdenem az új levelet. Ez több ideig elnyújtja a kiegészítő védekezés idejét vagy ugyan úgy 1-(2) hét? Az, hogy milyen fajta antibiotikum és melyik fogamzásgátló befolyásolható lehet, vagy mind egyforma?.2017. máj. 13. 13:27
1/5 anonim válasza:
Szerintem kérdezd meg az orvosod,ő jobban tudja!!
2/5 anonim válasza:
Én onnantól még tartanék két hetet, hogy abbahagytam az antibiotikumot.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Első válaszoló: ügyeleten voltam a hétvége miatt és ott azt mondta az orvos, hogy amig szedem addig kell. Gyanus volt azért kérdeztem itt :)
2017. máj. 14. 21:10
4/5 anonim válasza:
Ebben a ciklusban használj kiegészítő védekezést.Nekem mindig ezt mondta az orvosom.
Mert ugye most szeded antibiotikumot, ami meggyengíti fogamzásgátló hatását és ezért ebben a ciklusban lehet lesz peteérésed kb 12-15 nap múlva (nekem a 9. napon van, tehát erre sem lehet adni), te meg pont akkor abbahagyod kiegészítő védekezést... érted.Szóval ez a hónap dupla védelem.
5/5 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm!!
2017. máj. 15. 11:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!