Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit használjunk? Bővebben lent!
Fiú vagyok, a gumiban nem érzem jól magam, mivel alig érzek valamit, a tablettától (amit orvos írt)1 hónapban 2x jön meg barátnőmnek, a kúp használata után mindketten viszketünk másnap. Spirál szóba sem jöhet.
mit használjunk?
SEGÍTSETEK!
Azoknak az embereknek, akik megszakítást javasolnak, helyből akkora pofont kevernék le, hogy többet eszükbe sem jutna. Szerintetek mitől van ennyi abortusz? Hát elárulom, nem tabletta meg óvszer mellett csúsznak be a gyerekek, hanem a megszakítás mellett. Attól, hogy nektek mázlitok volt, még másnak nem biztos, hogy az lesz. Ha ti felelőtlenek vagytok, legalább másnak ne mondjátok az idióta ötleteiteket.
Kérdező: megszakítást NE!!!
Vagy megbarátkozol a gumival (márpedig ez lenne a legjobb megoldás...), vagy visszamentek az orvoshoz és majd ő keres olyan tablettát, ami megfelel a lánynak. Néha nem sikerül először a megfelelőt kiválasztani.
Ha ez sem felel meg, akkor tartózkodjatok a szexuális élettől. Más nincs.
A többi lehetőség (pesszárium) csak spermicid mellett ajánlott, azt meg nem bírjátok. Gyakorlatilag minden olyan lehetőséget kilőttetek, ami biztonságos.
lehet h nem kétszer jött meg csak pecsételő vérzés volt, am meg az első hónapban még előfordulhat, vagy ha nem a menses első napján szedte be.
Orvost kérdezzetek meg!!!
Lexy/18
Próbáljatok durex extra tinht, vagy lifestyles Skyn-t... Olyan nincs, hogy "alig érzel valamit" sosem értettem mikor eggyesek ezzel jöttek, csak meg kell szoknod, próbálkozzatok egy darabig...
Vagy a barátnőd válthatna gyógyszert, de biztos megterhelné a szervezetét aza sokféle cucc, ha szereted is akkor ne kényszerísd ilyenre szerintem
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!