Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehetésges, hogy terhes?
Tegnap a barátnőmmel elveszitettük a szüzességünket, mindketten 18 évessek vagyunk, teljesen tapasztalatlanok.
Az első 7-8 percben nem használtam óvszert(nem mentem el,és nem is voltam a közelében,hogy elélvezzek),és mivel pont tegnap múlt el neki mennyire lehetséges hogy az úgynevezett előváladéktól (nem konkrétan orgazmus előtti, hanem ami aktus közben jön) terhes lehet.Mert egyesek szerint pont a legveszélyesebb napot választottuk, nem tudom mennyire igaz ez.
Valahogy ki lehet deriteni már másnap is, hogy terhes-e?
És ha 14 nap után kiderül ,hogy terhes akkor hogy cselekedjünk?
Ott már csak az abortusz van ,vagy létezik valami terhesség megszakitó tabletta ?
Jó nagy barmok vagytok!!! Miért nem vagytok képesek védekezni?! Az nem kifogás, hogy teljesen tapasztalatlanok vagytok, én is képes vagyok védekezni 17 éves korom óta.
Az aktus közbeni előváladék egyébként ugyanaz, ami orgazmus előtt is jön (tehát aktus közben), szóval nem értem, ezt miért hangsúlyoztad így ki.
Mivel azt nem írtad, hogy ez a nap a ciklusa hányadik napja volt, és átlagosan hány napos egy ciklusa, nem lehet túl sok mindent mondani. De bármikor van esély a teherbeesésre (intenzív orgazmus hatására pedig spontán peteérés is történhet).
14 nap múlva lehet tesztelni, aztán ha két csíkos lesz, majd kitaláljátok, mit csináltok.
20N
Kicsi az esélye, de nem lehetetlen a legtermékenyebb általában a cilusa közepén egy nő.
Esemény utáni tablettát 72 óráig be lehet venni, nőgyógyász írja fel. De minnél előbb veszi be annál jobb. Bár óriási hormonbomba, megkavarja a ciklusát az tuti.
Vagy abortusz a másik lehetőség ha ebből kifuttok.
Két hét múlva teszteljen egyet, de kicsi az esélye. Legközelebb az elejétől védekezzetek!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!