Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak, szerintetek miért jó az ha egy lány fogamzásgátlót szed? Mi az előnye?
Pl korlátlan szexmennyiseget le lehet zavarni míg ha veszel egy 12 db-os óvszert azzal 12 alkalmat tudsz csinálni de ebben benne van a selejt hogy rosszul húzza fel a srác és elszakad. És árban ezzel jobban meg szívód míg a gyógyszer olyan 5 körül mozog.
De ettől még én is a gyógyszer ellen vagyok mert mérgezi a not.
24/F
gumi nélkül lehet csinálni, jobb érzés
és bele lehet élvezni az is sokat dob rajta
24F
Én alapból gumi nélkül csinálom! Ha van kivel! De gondolkoztam már rajta hogy fogamzásgátlót szedjek!
18/L
Nyilván az, hogy a pasinak még a gumi felhúzásával sem kell bajlódnia, amikor csak akarja, mehet durrbele.
Ami az én magánvéleményemet illeti, inkább felhúzom azt a nyamvadt gumit, mint hogy a szerelmemnek állandóan mérgeznie kelljen a szervezetét. Mert a tény az, hogy akármennyire is csökkentett hormontartalmúak a mai szerek, még így is sok esetben durva vagy kellemetlen mellékhatásokat okoznak, és sokszor csak évek múltán. Ezek közül csak az enyhébbek a fejfájás, libidóváltozás vagy a testtömeggyarapodás. Ehhez képest egy gumit felhúzni semeddig nem tart, és nincs mellékhatása.
Persze, sokan, akik hú, de nagyon szeretik a párjukat, erre a minimális "áldozatra" sem képesek. De elvárják, hogy a másik fél sokkal nagyobb áldozatot hozzon. Nókomment.
7-s, azt tudtad, hogy léteik férfi fogamzásgátló? Na, akkor tessék, lehet szedni, nem kell "zokniban zuhanyozni".
Jaaa, hogy azt nem, mert..., de a csaj szedjen be minden szart, hogy neked jobb legyen?! Bocsánat...
Kérdező: mert nem kell gumival vacakolni, de személy szerint felveszem, mert
- véd a betegségek ellen is (jó, tartós kapcsolatban ettől tán-tán nem kell félni)
- a barátnőm amúgy sem szedhet gyógyszert (trombózishajlam)
- meg, el sem várnám tőle, hogy csak az én kényelmem miatt mérgezze magát - bármennyire is kicsi a hormontartalma, mégiscsak kemikália
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!