Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Micsinai kérdése:
2-3 napja nem tettem vissza a Nuvaringet, azóta nem voltam együtt a párommal, feltehetem most, vagy várjak vele a következő menstruációmig?
Figyelt kérdés
Sajnos a telefonom nem jelzett, és elmaradt. Feltegyem most azonnal vagy várjak a következő menstruációmig?2017. ápr. 28. 21:11
1/7 anonim válasza:
A megvonásos után nem tetted vissza?Hányadik hétről van szó?A tájékoztató mit ír?
2/7 A kérdező kommentje:
Igen, az egy hetes szünet után nem tettem fel. Már több, mint egy éve használok Nuvaringet. A tájékoztató szerint, egyből tegyem vissza, amint tudom. Csak azért merült fel bennem a kérdés, hogy várjak-e a feltétellel a következő menstruációig, mert a legelső hüvelygyűrűt is a menstruáció első napján kellett feltenni. És nem tudom, hogy most, hogy kimaradt ez a pár nap, most is ez a "szabály" érvényes-e, vagy feltehetem egyből?
2017. ápr. 29. 12:21
3/7 anonim válasza:
Igen,közben én is elolvastam.Valóban azt írja,hogy vissza kell tenni ,amint lehet,csak nem tudom,hogy ez ér ebben a szituban is,ami nálad fenn áll.Mert napok maradtak ki.
A dokit gondolom kedd előtt nem éred el,addig meg még eltelik pár nap..
4/7 anonim válasza:
Felteheted, de a szünetben így voltál védett ha voltatok együtt. Szóval ez esetben mielőbb keress fel egy dokit!
Ha nem voltatok együtt akkor tedd fel és egy hétig kell gumi.
5/7 anonim válasza:
És ilyen esetben mikor kell levenni a gyűrűt? Az eredeti naptól számított 3 héttel később (vagyis, amikor elfelejtettük feltenni), vagy attól a naptól számítva 3 héttel később, amikor eszünkbe jut?
Pl. 13-án kellett volna feltenni, de elfelejtettük, és csak 16-án tudtunk újat felrakni, akkor 13-ához, vagy 16-ához 3 hétre kell levenni?
6/7 A kérdező kommentje:
Akkor ha 16.án tetted be azután 3 hétre kell kivenni és rá 1 hétre visszatenni
2017. máj. 24. 07:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!