Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti 1-,2- vagy 3fázisú fogamzásgátlót szedtek? Meg vagytok elégedve vele? Mennyibe kerül a 3 havi adag? Tapasztaltatok hízást?
Lövésem nincs, mi alapján hány fázisú, de Yadinet szedek 2 éve. Az ára a pingvin patikában csak 7.500 Ft körül van, mert van törzsvásárlói kártyám. Egyébként több lenne. Meg vagyunk vele elégedve.
20N
Nuvaringet használok, ez egyfázisúnak számít. 10-12ezer között mozog a 3havi.
Nehezebb vele izmosodni az tuti, de nem híztam.
Előtte Belarát szedtem, az is egyfázisú. Ez 7-8ezer között mozgott 3 hónapra. Ennél nőiesedtem de nem híztam.
Onnan lehet tudni hogy egy fázisú hogy minden szemben ugyanaz van, a 3 fázisúban 3 különböző színű sor van és 3 különböző mennyiségű hormont tartalmazó tablettasor van.
Illetve a tájékoztató végén is benne van hogy szemenként mit és mennyit tartalmaz.
Ha egy tabletta egy színből áll vagy csak 7 darab más színű van, az egyfázisú. Ha 3 különböző színű sorból áll akkor 3 fázisú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!