Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így teherbe eshetek?
Figyelt kérdés
A barátommal már hosszú ideje csak gumival csináljuk, és érezni szeretnénk egymást, a megszakításos módszer veszélyes. Arra gondoltam, hogy 3 napig gumi nélkül szexelnénk, belém is élvezne, aztán vennék 72 órásat.
Ez így mennyire biztonságos?
Köszi a válaszokat!
2017. ápr. 23. 10:41
1/12 anonim válasza:
Rohadtul fel fogja borítani a hormonháztartásodat. De elvileg megoldja. De én inkább rendesen szednék fogamzásgátlót.
2/12 anonim válasza:
Ne haragudj,de szerintem nálad valami nincs rendben..
Hány évesen van ilyen gondolkodásod?
3/12 anonim válasza:
Így is teherbe eshetsz, sokkal kisebb eséllyel, de igen. Viszont ez esetben nagy valószínűséggel fogyatékkal élő gyereked várható.
4/12 anonim válasza:
Hormont szedni nagyon egészségtelen, akár rendszeresen, akár csak egyszeri nagy dózisban. Én inkább az abortuszt javasolnám. Biztos megoldás a baba ellen, érezhetitek egymást, és sokkal tovább szexelhettek gumi nélkül.
5/12 A kérdező kommentje:
Jó, csak kíváncsi voltam, de akkor maradunk az óvszernél.
2017. ápr. 23. 11:07
6/12 anonim válasza:
Mindenképpen maradjatok a guminál! Ez így hatalmas felelőtlenség.
7/12 anonim válasza:
Te tényleg ennyire IQ nuku vagy??! Perdze csináld csak nyugodtan ,aztán remélem terhes leszel...
8/12 anonim válasza:
#7: Mi az az "IQ nuku vagy"???
Itt miért nem a szokásosat írtad hogy "kérdezd meg az orvost"?:DD
Minden kérdés alatt ezt csinálod továbbra is. "IQ nuku". Besz***rok :D reméljük te is terhes leszel
9/12 anonim válasza:
Hát te hülye vagy az esemény utáni tabletta egy lórugásnyi hormon bomba felborítja a ciklusod.. Ne csodálkozz ha hónapokig össze vissza menstruálsz vagy megse jön. Ja és még annyit hogy barátnőm a baleset után (ki szakadt az óvszer) 2 órával be vette az eseményutánit. Most van egy 1,5 éves fia.
10/12 anonim válasza:
hagyjuk már ezeket a f&szságokat hogy bevette és terhes lett.:D
a barátnőd egy fogyatékos aki nem vett be semmit és terhes lett. ennyi a történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!