Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek el kéne kezdenem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek el kéne kezdenem szedni fogamzásgátlót? A menstruációs görcseim miatt gondoltam hogy jó lenne, de kicsit félek az esetleges negatív mellékhatásoktól. Valaki hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés

Elsősorban az, hogy ugye gyakorlatilag nem jön meg. Tényleg eltűnik minden menstruációs fájdalom, rosszullét, hangulatingadozás, meg hasonló jóságok? Mert már annyira lerontja az életminőségemet konkrétan, hogy azokon a napokon konkrétan semmit nem tudok kezdeni magammal, nagyon sok fájdalomcsillapítót szedek, és tudom hogy az se jó.

Btw majdnem egy éve vagyok együtt a párommal.

19/L

2017. ápr. 4. 09:38
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :))
2017. ápr. 7. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!