Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fogamzásgátlótol lehetek ideges és feszült?
Figyelt kérdés
2010. máj. 12. 05:17
1/7 anonim válasza:
szerintem nem jellemző, de esetleg megnézhetnéd a használati utasítását, vagy betegtájékoztatót, vagy mi a neve:-)
3/7 anonim válasza:
De, könnyen elöfodulhat, én éppen ezért nem tudtam szedni, mert annyira ideges (feszült, labilis) lettem, hogy saját magamat is alig tudtam elviselni. Menj vissza az orvoshoz, mert sokszor másik fajtát jobban türi a szervezet, ha meg az sem jó, akkor más móson kell védekezni.
4/7 anonim válasza:
sztem is lehetsz. én is az voltam, de 1-2 hónap után leküzdöttem valahogy.
5/7 anonim válasza:
Igen, lehet a fogamzásgátló mellékhatása.
7/7 A kérdező kommentje:
de ti hogy viselkedtetek a párotokkal??
2010. máj. 31. 16:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!