Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyógyszert szedjek ami BIZTOS hogy hízlal? Nagyon szeretnék, mert mindenki b*sztat, hogy "jáááj de sováány vaaagy" -. - unommár. Szval. Lécci =)
Szia!
Nekem az orvosom Magne B6-ot javasolta!
És nálam be vállt,amióta szedem,azóta folyamatosan ehetnékem van!
nem értem az embereket, hogy miért kell egyből ítélkezni másokon, akiket nem is ismernek. 3 szóból levenni, hogy milyen vagyok... pff. szánalom. csak azért mert nem irodalom/nyelvtan órán érzem magam, hanem otthon a net előtt. senki nem tudhatja itt például, hogy hanyas vagyok nyelvtanból, hogy 89%-osra írtam a magyar érettségimet tavaly, hogy minden dolgozatomban 0-1 hibapont volt a helyesírás.. DE fikázni tudni kell, 3 szó alapján. felháborít az ilyen. soha többet nem jövök fel erre az oldalra és kérdezni se fogok soha semmit, mert csak leoltanak, amire jelenleg semmi szükségem nincs, főleg olyanoktól akik azt se tudják ki vagyok.
bocsánat mindenkitől, kifakadtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!