Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gumi nélkül ugye nem biztos, hogy terhes maradok? Szex után éjszaka után normális a vérzés?
"A ciklusom körülbelül két hete volt."
Drága Kérdező!
Az idióta tudatlan kérdésedet még próbáltam szó nélkül hagyni. De ez a komment kiakasztott. A ciklus nem a menstruáció!!! A ciklus az az idő, ami két egymást követő menstruáció első napjai között telik el. Nekem ez 28 nap. Átlagosan 21-38 nap között mozog a nőknél. Ezt illene tudni...
És egyébként mivel védekezés nélkül szexeltetek, lehetsz terhes. Azt meg nem is kommentálom, hogy a pasid nem tudja, elélvezett-e vagy sem...
Mi az hogy nem tudja, elélvezett-e vagy sem?
Nem lennék a helyedben egy pillanatig sem nyugodt, 100% hogy mennék sürgősségi fogamzásgátlóért, ha már a védekezés gondolata fel sem merült...
Őszintén, miért mentél bele a védekezés nélkül szexbe?
Szóval, söpörj el dokihoz, mert ez a nem tudom hogy beléd élveztem-e dolog, elég kétes.... És máskor VÉDEKEZZETEK.... olcsóbb az óvszer mint a sürgősségi, ezt garantálom neked (ráadásul félévente max 1x használhatod és elég szépen odavág a szervezetednek).
21L
Azt értem hogy egy pasi nem tud várni a megfelelő körülményekre ( óvszer) pl. Mennyi egy óvszer Magyarországon...?...Ft.
#5 igaza van... az elovaladekbol is lehet baj.
20 évesen nem tudtok józan ésszel gondolkodni :( BOCSI.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!