Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha valaki elkezd hízni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki elkezd hízni a fogamzásgátlótól, akkor megáll a folyamat, ha rögtön abbahagyja a szedését?

Figyelt kérdés
Szerencsére nincs ilyen problémám, csak kíváncsi vagyok. :)

2017. márc. 16. 23:44
 1/8 anonim ***** válasza:
78%

Igen, megáll! nem is értem azokat akik ilyen 5-10kg után kapnak észbe, ugyanúgy étkezik és mozog, elkezd szedni egy hormon hatású cuccot, majd hízik és 10kgnál esik le hogy jéé lehet a tabitól van?!

N.

2017. márc. 17. 00:05
 2/8 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok vele, nem értem az ilyet, épp ezért tettem fel a kérdést. :D
2017. márc. 17. 00:07
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg a hormonjaidnak, hogy ne dolgozzanak. Csak szolok, hogy nem fog menni. Fogamzasgatlot kell valtani vagy eletmodot.
2017. márc. 17. 00:19
 4/8 A kérdező kommentje:
Leírom még egyszer: nem rólam van szó, csak kíváncsiskodok. :)
2017. márc. 17. 00:20
 5/8 anonim ***** válasza:
35%
Azok a szemét hormonok. Nem ám az éjszakai nassolástól, a szemét kajáktól, cukros üdítőktől, kevés mozgástól hízik el az ember, á dehogy. Azok a rohadt hormonok, a gonosz fogamzásgátló meg a szemét pajzsmirigy. Azok tehetnek mindenről.
2017. márc. 17. 01:32
 6/8 anonim ***** válasza:
nem a fogzásgátlótól hízol, kicsike csillag, dehogy.
2017. márc. 17. 11:12
 7/8 anonim ***** válasza:
47%

Ha nem rólad szól a kérdés akkor nem mindegy neked?

Kíváncsiskodj az iskolában!

2017. márc. 17. 11:28
 8/8 anonim ***** válasza:
64%

Nem a fogamzásgátló hízlal, hanem a sok étel amit bezabálnak mellé!

Csak hát ugye jobb valamire fogni, mintsem belátni hogy sportolni kellene és normálisan enni.

2017. márc. 17. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!