Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Segítség! Ez lehet más, mint...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség! Ez lehet más, mint terhesség?

Figyelt kérdés

Fél éve vagyok együtt a barátnőmmel, és rendszeres nemi életet élünk. Minden alkalommal védekezünk gumival, és a lehető legjobban vigyázok. Egyszer se szakadt ki az óvszer, egyszer se csúszott le, és egyszer se dugtam be neki nélküle.

Mégis, most nem jön meg neki. Mindig szokott neki fájni a hasa előtte, és most is így van, azt mondja, fix ugyanúgy, mint máskor, de vérzés mégsincs. Már 2. napja.

Annyira, de annyira idegesítő és frusztráló!

Nyugtassatok meg minket, hogy ez lehet más is, mint terhesség! (persze csak akkor, ha tényleg van ok a nyugalomra)

2010. máj. 11. 07:44
 1/8 anonim ***** válasza:

" Minden alkalommal védekezünk gumival, és a lehető legjobban vigyázok. Egyszer se szakadt ki az óvszer, egyszer se csúszott le, és egyszer se dugtam be neki nélküle."

Ha ez tényleg így történt akkor mitől lenne terhes?

De ha ennyire frusztrál a dolog vegyetek egy tesztet

2010. máj. 11. 07:50
 2/8 A kérdező kommentje:

Nem tudom, de az óvszereken is az van, hogy nem 100%-os a védelem, bár lehet, hogy ez eleve az elszakadásra vonatkozik (sose érdekelt különösen).

Mint ahogy abban sem vagyok biztos, hogy esetleg kézről valamilyen módon nem kerülhetett oda (levegőn meddig maradnak életben a spermiumok?).

2010. máj. 11. 07:55
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha nem szakadt el akkor nem jutott be sperma

ÉLetben maradnak a levegőn is, de szinte kizárt hogy az ujjadról bekerült spermától lesz terhes a barátnőd

2010. máj. 11. 08:00
 4/8 anonim ***** válasza:

Év vége van. Hogy áll a barátnőd a jegyeivel? Mert ilyen tüneteket és menstruációelmaradást tud okozni a stressz is.

Csináljon tesztet. Már el lehet végezni, legalább ő is megnyugszik, valószínűleg nem terhes.

És igen, a gumi biztonságossági %-a a belekalkulált elszakadások miatt nem 100.

2010. máj. 11. 08:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha 2. napja késik, akkor egyáltalán nincs mitől félni. Ha védekeztetek, akkor szinte kizárt, hogy terhes legyen. Általában plusz, mínusz egy hét csúszás belefér.
2010. máj. 11. 08:15
 6/8 anonim válasza:

Nekem van, hogy 1-2 hetet is késik, ha pár nappal azelőtt szexelek a barátommal, amikorra ki van írva a menstruációm 1. napja.

Lehet nálatok is ez történt. tesztet meg vehettek, hogy megnyugodjatok.

2010. máj. 11. 08:48
 7/8 anonim ***** válasza:

Egy nő nem atomóra. Akármitől késhet (betegség, stressz).

Ha nagyon aggódsz, csináljatok egy tesztet (kb 800 forint, dm-ben, gyógyszertárban, szupermarketekben is kapható).

Amint meglátja a negatív eredményt, tuti megjön neki.

2010. máj. 11. 10:52
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek, teszt holnap reggel, addig is egy kicsit megnyugodtunk.

A stressz-dolog valószínű, hiszen ahogy mondta valaki, év vége, és nem minden úgy sikerült szegénykének, ahogy szerette volna.

2010. máj. 11. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!