Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biztonságos? Nem kell félni?
Figyelt kérdés
5 napja szedek fogamzásgátlót és ma mikor bevettem rá egy 3 és fél órával volt egy kis hasmenésem. Úgy terveztük a barátommal hogy az első levelet kivárjuk és csak azután fogunk gumi nélkül szeretkezni. A kérdésem az lenne hogy akkor védettek leszünk, mármint befolyással lehet a hasmenés a védettségre és ha igen, az első levél után még így is biztonságos lesz?2010. máj. 10. 23:48
1/4 anonim válasza:
az első levél után persze, egy hasmenés pedig nem jelent bajt, csak ha folyamatosan az lenne akkor lenne gáz
2/4 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__fogamzasgatlas_..
Én írtam ide a leghosszabb választ.
A hasmenést nem tudom... sajnos
3/4 anonim válasza:
Ha most volt hasmenésed, és kivárjátok az 1. levelet, akkor tuti biztos nem lesz semmi baj. Hányás/hasmenés után 1 hétig kell kiegészítő védekezést. De ez a hasmenésed biztos nem játszott közre semmiben.
4/4 anonim válasza:
3 óra alatt elvileg bőven felszívódik... kb 2 óráig van baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!