Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menstruáció végén teherbe lehet esni?
Figyelt kérdés
Általában 4 napig menstruálok és utána 2 nappal, a 6. napon történt a baleset. Így van esélyem terhességre?2017. márc. 14. 10:08
11/12 anonim válasza:
8-as vagyok. Ha biztosan tuti, hogy ma van peteérésed, akkor jó esélyed van teherbe esni. De az esetek nagy százalékában, a megfelelő időpontban történő együttlét sem mindig vezet fogantatáshoz. Tehát én a helyedben a nemvárt előtt 2-3 nappal tesztelnék egyet. Nekem már a 25. ciklusnapomon halványan mutatta a teszt. Pedig 12 napon volt ovulációm.
12/12 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Ha nem szeretnél teherbe esni, akkor módosítom a "nemvárt" szót "vártra". ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!