Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki dolgozik és fogamzásgátlót szed, mikor van ideje elmenni az orvoshoz felíratni?
2 éve fogamzásgátlót szedek, eddig tanultam, így volt időm elmenni az orvoshoz felíratni, sokszor elég volt csak a háziorvoshoz elmenni.
Elkezdtem dolgozni egy másik városban, így se a régi nőgyógyászomhoz sem pedig a háziorvoshoz nem tudok elmenni receptet íratni. Emiatt nem szívesen vennék ki 3 havonta egy nap szabit. Ti hogy szoktátok megoldani ezt munka mellett?
Nem az átiratkozással van a probléma. Korábban is magándokihoz jártam, ahhoz meg nem kell átiratkozni, nem erre irányult a kérdésem.
Hanem arra lennék kíváncsi, hogy aki 8-16:30-ig dolgozik, és a nőgyógyászok is általában ezen időszakban rendelnek, mikor tud elmenni receptet íratni?
Az én házi orvosom is már reggel 7től bent van a vérvételek miatt.
Meg a nőgyógyászom is este 9ig rendel.
Megkérem anyukámat vagy a barátnőmet aki otthon van a keresztfiunkkal hogy menjen el, mi is sokat segítünk a másik szóval nem gond és ennyi. Hüvelygyűrűm van, így azt csak nőgyógyász írhatja fel, magánrendelés 7-9között is van ha nagyon muszáj, csak ott 2000Ft a recept.
Amíg tabim volt, beszéltem a háziorvos asszisztenssel és felhívtam őket ha kellett, otthagyták és bementem érte amikor kellett pl ügyeleten kihozták vagy ha erre volt dolga az asszisztensnek (kijár házhoz is vérvétel stb) akkor bedobta a postalábába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!