Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogyan védekezzek, ha sem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan védekezzek, ha sem a párom, sem én nem szeretjük az óvszert, én személy szerint nem akarok fogamzásgátlót szedni, és nem bírjuk a spermicidek hatóanyagát sem?

Figyelt kérdés

Kissé kétségbe vagyok esve, a neten kutakodva nem túl sok alternatív módszer van fogamzásgátlásra. Nem szeretnék gyógyszert szedni, ezért eddig Pharmatex hüvelykúpot használtam, de az égő érzés, amit a hatóanyag(benzalkónium-klorid) vált ki, eléggé rettenetessé vált(eddig azt hittem, nem lettem elég nedves, és megsérült a hüvelyhámom, de valószínű, hogy a spermicid fertőtlenító hatása miatt van ez a rossz érzés), és a páromnak is fáj a pénisze pisiléskor. Pesszáriumot, spirált szintén nem szeretnék használni, és valami biztos módszer kellene. Ha valaki tud ilyesmit, írjon!

20/L

2017. márc. 4. 17:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
51%
Mi bajod a fogamzásgátlóval?
2017. márc. 6. 07:05
 12/13 anonim ***** válasza:
78%

Az égő érzés és fájdalom lehet fertőzés, gomba. Menjetek el mindenképpen dokihoz akkor is ha a tünetek csak egyikőtöknél állnak fenn! Ott ő ad felvilágosítást a lehetséges védekezési módszerekről.

Biztos módszerek: óvszer, fogamzásgátló, hüvelygyűrű, spirál (nem szülteknek való, sárgatesthormonos, nincs vérzés se mellette)hurok, injekció, tapasz, implantátum - ezek mellett is lehet baba, 99,9%-osak, hibaszázalék mindenhol van, ezt észben kell tartani és kell egy B terv.

Nem biztonságos módszere: spermicidek, megszakítás, naptármódszer, pesszárium.

Hüvelygyűrűben van jelenleg a legkevesebb hormon ami 99,9%-os, nekem is pl ez van 2 éve.

A biztonságos szex kompromisszumot kíván. Vagy valami kényelmetlen vagy hatása van. A terhességnek is.

Viszont felelőtlenség csak a nem szeretem miatt kizárni pl az óvszert. Akartok babát? Ha nem akkor a biztos sorból kell választani és megalkudni, a szex egy kényelmi dolog baba nélkül, ezért el kell viselni a dolgokat, ha meg akartok, akkor meg felesleges kísérletezni a hülyeségekkel és vágjatok bele.

2017. márc. 6. 15:44
 13/13 anonim ***** válasza:
68%
Hát ti ne dugjatok
2017. márc. 6. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!