Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nem gondoltam volna hogy fogok feltenni ilyen kérdést. Ugye nem lesz gond?
szóval, most menstruáltam, és csütörtökön volt vége a gyógyszerszünetemnek. péntek este azonban elfelejtettem bevenni a tabit. másnap reggel vettem be, több mint 12 órával a szokott időpontnál. azelőtt egy héttel voltam együtt a barátommal úgy, hogy elment bennem. most hétvégén pedig megszakítással még "védekeztünk"
elolvastam a betegtájékoztatón, hogy mi van ilyenkor, azt írta előfordulhat terhesség. majdnem egy éve szedem a gyógyszert (Mercilon) ugye nem nagyon valószínű, h lehet valami gond? :/ kicsit ráparáztunk a barátommal. 18/L
15 órával később vettem be a gyógyszert, szándékozom tesztet venni, csak próbáltam kicsit megnyugtatni magam...
amúgy oké , hogy a megszakítás nem védekezés, ezért is tettem idézőjelbe. mellesleg vannak akik csak így "védekeznek..."
Hát azért...
Dícséretes, hogy tabó, de ilyen esetekre nem lenne jobb felkészülni? Egy doboz gumi a fiókba...???
Ha "máshova" nem is kell nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!