Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Az új levél fogamzásgátlón...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az új levél fogamzásgátlón véletlenül csütörtök helyett a szerdaival kezdtem. Ez mennyire baj?

Figyelt kérdés

A harmadik levélnél tartok. Ma kell bevennem a 14. szemet. Most viszont ránéztem a gyógyszerre és a keddi következik nekem. Teljesen pánikba estem hogy egy esetleg kimaradt, de nem, mert a határidőnaplómba is írom hogy hol tartok vele. Viszont akkor vettem észre hogy mikor megkezdtem az egyik csütörtökön a levelet akkor a szerdaival kezdtem véletlenül, ezért van most eltolódva egy nappal. Ugye ez nem befolyásol semmit?

Pont holnap megyek orvoshoz az új adagért, csak megijedtem most.

(Jangee-t szedek)

2017. márc. 1. 12:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ugyanezt már leírtad nekem egy másik kérdés alá is. Mégsem tudod betartani hogy eltakarodj.

De a "szívjál le" igazán nőies volt. Le is mentettem ;) Majd ha pattogsz nekem valahol bemásolom oda ezt a szép képet :)

2017. márc. 1. 15:46
 12/18 anonim ***** válasza:
Nyugodtan látom ráérsz. Puszillak. Sok sikert....
2017. márc. 1. 15:54
 13/18 anonim ***** válasza:

Köszönöm!:)

A puszit nem fogadom el mert félek hogy elkapok tőled valami fertőzést. Tudod a cigók nem éppen a tisztaságról híresek :S

2017. márc. 1. 15:57
 14/18 A kérdező kommentje:

#5: Nagyon szépen köszönöm a válaszod! Remélem akkor nem lesz gond. Zöldet adtam neked!

A másik két válaszoló igazi agyhalott. Veszekedjetek privátban egymással. Köszönöm hogy tönkretettétek a kérdésem. Külön köszönöm az 58%-osnak hogy elkezdte a szemétkedést már nekem is a mit ír a tájékoztatóval. Nagyon nagyon unalmas vagy már. Szoktalak én is olvasni más kérdés alatt is.

2017. márc. 1. 16:12
 15/18 anonim ***** válasza:
Csakhogy a drága barátnöd nem válaszol privikre ,mert gyáva alak!!
2017. márc. 1. 16:13
 16/18 A kérdező kommentje:
Kérlek újra hogy menj innen. Én nem fogok itt veszekedeni..remélem elégedett vagy magaddal most! Kb minden fogamzásgátlós kérdés alatt miattad van a veszekedés...Nem hiszem el hogy nem unod még...
2017. márc. 1. 16:16
 17/18 anonim ***** válasza:

Valamit nem jól csinálsz, hogyan kezdhetted el szerdaival, ha csütörtöki az 1. szem???

4 sor van? 7-7db van minden sorban? Az utolsó sor más színű?

Ha igen, akkor mindig azonos napon pl. Csütörtök kezded el 4 hetente! Ha nincs 7db másik szín a dobozban, akkor az utolsót beveszed, majd 7 napig nem veszel be. A 8. napon kezded a következő levelet, tehát minden kezdet ugyanúgy esik. Pl. Keddre! Ha összezavar a ráírt nap, filccel írd a felső sor fölé a napokat, sorban ahogy te csinálod! Nekem minden eshetőségre van ilyen csak matrica a dobozban! :) Tök praktikus!!!

Nem kevered össze őket csak azért mert a gyártó ráírta kezdőnapnak pl. a hétfőt!!! Soronként balról jobbra kell haladni! Van olyan fajta amiben változik a ciklust imitálva a hatóanyag mennyisége!!!

Ha olyanod van amivel csak 4 napot kell kihagyni, azt is sorrendben kell szedni, de érdemes felírogatni, mert azt nehezebb követni!

2017. márc. 1. 19:52
 18/18 A kérdező kommentje:

#17: Köszönöm a válaszod! Örülök az ilyen hasznos tanácsoknak.

Nekem csak egy színű tabletta van benne. 7 napos szünetet kell tartani. Be is tartottam. Jött a harmadik bontatlan levél(21 szem) amit csütörtökön kell elkezdeni, én meg véletlenül a szerdaival kezdtem és így folytattam sorban.

2017. márc. 1. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!