Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek terhes, ha elfelejtett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes, ha elfelejtettem védekezni a fogamzásgátló lerakása után másfél héttel? N20+

Figyelt kérdés
Sok év után most letettem a fogamzásgátlót. Egyik reggel azonban a szokás hatalma miatt elfelejtettünk a párommal védekezni, ez kb a megvonásos vérzésem utáni 10.-11. nap volt. Közben a ciklusom rendezése érdekében naponta iszok cickafark és palástfű teát. Ennyire hamar lehetek terhes?

2017. febr. 28. 21:06
 1/6 anonim ***** válasza:
89%

Persze, kb. pont félidőben toltátok, de basszus, erről NEM lehet elfeldkezni, vagy akkor nem kell szexelni.

Én is szedtem bogyót - többé soha -, de az éjjeliszekrényen volt az óvszer is, szem előtt, főleg, mikor pl. antibiot kellett szednem.

2017. febr. 28. 21:11
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nehezen találtok nevet a csöppségnek, szívesen segítek javaslatokkal.
2017. febr. 28. 21:31
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Az utolsó aktív tablettától már nem vagy védett és amint megjön elindul a folyamat. Ez pont az alkalmas időpont és a teák elég hatásosak ebben.
2017. márc. 1. 15:14
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehetsz, persze. És ha kiderül, hogy az vagy, mit fogsz/fogtok szólni?
2017. márc. 1. 22:24
 5/6 A kérdező kommentje:
Megtartjuk, tervezzük a babát, csak inkább várnék még vele egy fél évet, diploma, jogsi, autó miatt :)
2017. márc. 5. 22:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Huhh, akkor megnyugodtam :-), köszi!!
2017. márc. 6. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!