Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges-e a megtermékenyítés, ha barátnőm menstruációja előtt kb 1 nappal voltunk együtt és kiszakadt az óvszer, de nem élveztem bele?
"Mi tévők legyünk?"
Nem kell tenni semmit, csak várni, majd Isten eldönti..
Azt írod, elhalasztotta a menstruációját. Ezek szerint fogamzásgátlót szed? Ebben az esetben tök felesleges mind a gumi, mind a megszakítás.
Ha nem szed bogyót (bár akkor nem tudom, hogy tolta ki a menzeszét), akkor is igen kicsi az esély a terhességre, mivel menstruáció előtt történt, élvezés nélkül. Viszont, nem 0% az esély, lehet spontán peteérése, az előváladék pedig tartalmaz spermát.
Hogy halasztotta el a menstruációját? Nekem ez a sor nem világos.
Egyébként van esély a terhességre, bár csekély. Vannak nők, akik csak menstruáció alatt esnek teherbe több év ovuláció környéki próbálkozás után. Teherbeesés témakörben sok olyat lehet olvasni, hogy ha évekig nem sikerül a terhesség, a doki a menstruáció alatti/környéki szexet javasolja. És sok esetben bejön.
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!