Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Óvszer alatt visszacsúszik az előbőr a péniszemre. Volt már valakinek hasonló gondja?
Kipróbáltam már pár óvszert, egyik sem jött be igazán. Azt tapasztalom, hogy amikor felhúzom, az első fél percben tökéletesen működik. Azonban ahogy tolom be és húzom ki a szerszámot, az előbőr folyamatosan csúszik vissza a makkra. Ez pedig így is marad, mert a gumi belsejében képződő vákuum, kohézió miatt visszafele (le a makkról) már nem tud csúszni. Ilyenkor rendszerint le is lankad, mivel nem stimulálódik annyira.
Jelenleg az 56mm-eset szoktam venni. Nagyobbat vagy kisebbet érdemes venni? Van még az üzletekben 52-53mm-es, de 56-nál nagyobbat nem igazán találtam még sehol. Azt sem tudom, hogy nagyobb vagy kisebb kéne, és hogy egyáltalán beválna-e. Esetleg gyógyszertári óvszerrel érdemes próbálkoznom? Valakinek hasonló gondjai voltak/vannak? Mi oldotta meg? Körülmetéltetni nem szeretném magam.
Minél szűkebb a gumi annál jobb.
A Life Stylesnak van egy szériája, a Snugger Fit.
12 cm hosszú teljesen letekerve, szűkebb, mint a normál és a makk alatt van egy extra szűkítés is benne ami segít a fitymát visszatartani, hogy ne akarjon a helyére csúszni
Én az 52mm-est meg alig tudom felhuzni, mert a fitymán megakad, ezért 56mm-est használok, és nekem nem csuszik fel az alatt.
Szoval a vekonyabbat ajanlom. Mondjuk nekem inkabb szukebb a fitymam, neked meg lehet inkabb tágabb.
Nekem is ez (is) volt a bajom, a nagyobb óvszer vált be
17/f
Fujjj, a körülmetélést olvasva majdnem elájultam, olyan fehér lettem. Hát én inkább felvágnám az ereim, mint ilyen hülyeséget engedjek. Már csak ha ujjal hozzáérek a makkomhoz úgy fáj, hogy ordítani tudnék. Ha nem lenne ott rajta bőr és hozzáérne a boxerhez, az minden idők legfájdalmasabb kínzása lenne.
Lehet csak nekem extra érzékeny a makkom, de sosem szoktam hozzáérni, mert eszméletlen fáj. A volt csajomnak is mindig mondtam, hogy ne érjen hozzá, és úgy húzogassa rajta a bőrt, hogy ne érjen a makkomhoz a keze. Ha hozzáért egyből lelankadt, úgy fájt.
Volt.
Metélés oldotta meg.
Te hogy vagy azóta kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!