Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kényelmes és viszonylag olcsó módszert ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Szeretnék valamiféle olcsó, megbízható és kényelmes fogamzásgátlási módszert kipróbálni. Esetleg a tabiban tudtok olyat ajánlani amitől nem hízok? Mivel arra nagyom hajlamos vagyok. Más ötleteket is várok. Köszönöm előre is.2010. máj. 8. 15:43
2/7 anonim válasza:
szia.
én is hízásra hajlamos vagyok,nekem az orvosom novynettet írt fel,és nem híztam tőle,sőt a fogyás is könnyebben megy.(tri-regol mellett gurultam és egy deka se ment le)az első hónapokban fájt tőle a fejem,de mostmár megszoktam és a menzis panaszaimat is csökkentette.
3/7 anonim válasza:
helyette egy kockacukor... sokkal olcsobb,es garantaltan nem esel teherbe tole....
4/7 A kérdező kommentje:
az óvszer sajnos szerintem kényelmetlen. A második válaszolónak köszönöm. Esetleg árat tudtok írni?
2010. máj. 8. 15:58
5/7 anonim válasza:
a novynette 3 havi adagja 6000 forint körül van.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :) De még jöhetnek válaszok
2010. máj. 8. 20:33
7/7 anonim válasza:
Az óvszer szerintem is kényelmetlen.
Én Sensonette-et szedek, semmit nem híztam tőle, 3 havi adagot 3900 ft-ért vettem (de patikánként eltér az ára).
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!