Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szedhetem ugyanazt a fogamzasg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szedhetem ugyanazt a fogamzasgatlot amit 2 evvel ezelott irt fel a doki?

Figyelt kérdés

2 eve felirtak Belara fogamzasgatlot, de csak kb fel evet volt szugseges szedjem... utanna szetmentunk az akkori parommal es feleslegesnek tartottam,hogy terheljem a szervezetem.

Ebbe a fel evbe rendszeresen...minden este pontos idobe bevettem. Viszont mar alig volt szexualis kapcsoltunk,fel ev alatt csak parszor.Es ha volt is akkor sem ment el bennem.Mi igy ereztunk meg egy plussz biztonsagot ... De igy nem igazan tudom,hogy mennyire is volt hatasos a gyogyszer..

Most szedhetem ujra ezt a Belarat?

2017. febr. 13. 19:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Sipirc nődokihoz a kérdéssel :-P
2017. febr. 13. 19:22
 2/4 anonim válasza:
100%
Szerintem inkább ne...kitudja mennyit változott szervezeted...mi lenne most inkább jobb menj el orvoshoz...vérvételről mégis jobban megmondja a szakember :)
2017. febr. 13. 19:22
 3/4 A kérdező kommentje:

Mar probalok idopontot szerezni a hetre csak meg nem valaszolt a doki.S gondoltam addig ra kerdek itt :)

Nyilvan az orvosra fogok hallgatni

De azert szivesen elolvasom barki velenyet illetve tapasztalatat :)

2017. febr. 13. 19:24
 4/4 RRR ***** válasza:

doki,ha nem ő egy másik

ne szedd addig

2017. febr. 13. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!