Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A hétnapos szünet hányadik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A hétnapos szünet hányadik napján jön meg a menszeszetek?

Figyelt kérdés

Szerdán vettem be az utolsó fog.gátló tablettát de azóta nem jött meg még.

Ez még csak a 2. levél. Az első levél alatt végig volt vérzésem, a ".-nál nem, de most nem jön meg :S

terhes nem vagyok, nem feküdtem le senkivel.

2010. máj. 8. 13:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

5.

Nekem is szerdán volt utolsó, hát jó lenne ha ma megjönne azért, hogy csütre elmúljon.....

Amúgy meg nézd meg a többi ilyen kérdést, mert már volt és válaszoltam, nagyobb statisztikát látsz...

2010. máj. 8. 13:39
 2/11 A kérdező kommentje:
köszönöm, utána nézek :)
2010. máj. 8. 13:41
 3/11 anonim ***** válasza:

nekem is 5. napon jön meg.

pénteken veszem be az utolsót, és szerda délelőtt jön meg.

De mikor beveszem az elsőt szombaton, még akkor is van egy pici vasárnap, de nem mindig, csak ha 2felpiszkálja"xD a barátom

2010. máj. 8. 13:44
 4/11 A kérdező kommentje:

köszi a válaszod:)

akkor nem baj ha akkor kell elkezdjem újra a tablettát, mi8kor még megvan?

2010. máj. 8. 14:14
 5/11 anonim ***** válasza:

Nem baj:)

Vkinek 8. napon jön meg, ilyet is hallottam már, meg nekem is belenyúlik még 1.napba

2010. máj. 8. 14:21
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekem kedd az utolsó, péntek este jön meg, és szerdán mikor beveszem az elsőt, még vérzek. Nem, hogy nem baj, ha beveszed, attól függetlenül, h vérzel, be KELL venned 7 nap után, különben sosem áll be rendszeresen, meg belebolondulnak a hormonjaid.
2010. máj. 8. 15:10
 7/11 anonim ***** válasza:

7 nap után inkább azért kell bevenni, mert másképp nem hat.

Rövidebb szünetet lehet hagyni, de 7 napnál hosszabbat nem

2010. máj. 8. 15:11
 8/11 anonim ***** válasza:

Na nekem meg is jött....

Bár ez fura, mert ha veszek plusz szemet mint most, akkor vasnap vagy hétfőn jnne....talán azért mert msot kiamradt két hónap:S...de remélem el múlik azért csütörtök magassáágban

2010. máj. 8. 16:57
 9/11 anonim ***** válasza:
ajj remélem nem kiabáltam és tényleg megjött enm csak pecsétel
2010. máj. 8. 17:40
 10/11 A kérdező kommentje:

köszii :)

megnyugodtam ,.remélem nem fog elmaradni:)szerdán megyek dokihoz feliratni tablettát ha addig nem jön meg megkérdem őt :)

2010. máj. 8. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!