Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyi idő után mutatja ki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után mutatja ki 100%-ig egy teszt, hogy valaki terhes?

Figyelt kérdés
2010. máj. 7. 12:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

nézd, az ember nem robot, h csak akkor, és máskor sohasincs érett petesejtje. van spontán peteérés is. az meg elég idióta orvos lehet, aki védekezésként a szex előtti pisilést javasolja.. ez nem garancia. ha ezt megússzátok, akkor használjatok gumit, vagy szedjen a barátnőd gyógyszert, mert előbb, vagy utóbb, de terhes lesz, és akkor már nincs visszaut. ha meg még nem késő, vegyen be 72 oras tablettát, és az össze többi menetnél VÉDEKEZZETEK!!

amugy az orvos ezt irta:

[link]

kicsit tekerj lejjeb..

Ha nem is nagy, de az esély megvan rá.

2010. máj. 7. 15:44
 12/22 A kérdező kommentje:
köszi
2010. máj. 7. 15:57
 13/22 anonim válasza:
van 1600Ft az 2-3 nap után is kimutathatja, vannak olyanok amik csak 2 hét után. De előfordul az is h nem mutatja ki a terhességet, olvastam ilyenre is példát. A legbiztosabb ha elmegy dokihoz az illető.
2010. máj. 7. 16:43
 14/22 anonim ***** válasza:
nincs olyan, amelyik kimuata 2 - 3 napos terhességet, mert ennyi időa alatt a beágyazódás sem történik meg!! tablettát már késő bevennie?
2010. máj. 7. 22:03
 15/22 A kérdező kommentje:
igen, késő. Mondjuk annyira nincs para, mert 7 hónapja így csináljuk, csak most 3 nap alatt 8x és kicsit bennem van a fullánk, h baj lehet belőle
2010. máj. 7. 22:49
 16/22 anonim ***** válasza:
te jól vagy?? 7 hónapig?? tiszta szerencse, h még nem lett terhes. annyira nehéz védekezni? vagy ennyire nem gáz 1 abortusz??
2010. máj. 7. 23:31
 17/22 A kérdező kommentje:
eddig szerencsések voltunk, ezután védekezünk... Köszi a válaszokat, remélem, nem kell feltennem a közeljövőben egy olyan kérdést, hogy hol és mennyibe kerül egy abortusz...
2010. máj. 8. 09:20
 18/22 anonim válasza:

én is így csináltam a barátommal és soha nem volt még belőle bajom. a mensi utáni pár napban még egyáltalán nincsen érett petesejt, persze a védelem attól még nem 100%-os. általában a 14-16.napokon (+/- 2nap) termékenyíthető meg egy petesejt. és ha megszakított közösülést folytattatok és mindegyik után mosakodtál is, akkor nyugodjatok meg semmi baj nem lesz.

de ha mégis elvégezne egy tesztet a barátnőd, akkor a legtöbb esetben a menstruáció elmaradásától számított első naptól mutatható ki, hogy terhes-e valaki.

remélem tudtam segíteni, és meg tudtalak nyugtatni.:)

a többi válaszoló meg ahelyett hogy lehurrogná, inkább válaszolhatna normálisan is... szerintem.

2010. máj. 14. 13:58
 19/22 A kérdező kommentje:
Köszi, és bocsi, hogy javítottam a 0%-on, nyomtam egy zöldet neked:D Még nem csinált tesztet, de ha szükségesnek érezzük, csinál majd egyet, aztán megírom, hogy mi lett a végkifejlet.
2010. máj. 14. 18:19
 20/22 anonim válasza:
Mi 5 és fél éve így védekezünk (megszakításos módszer)a barátommal (most már vőlegényemmel) és eddig még egyszer sem lettem terhes. Mielőtt még mondanátok, hogy akkor valami bajunk van, mind a kettőnkkel megnézettük magunkat mivel szeretnénk összeházasodni és tudjuk, hogy lehet-e gyerekünk. Szóval ennek a hiba %-a is pont annyi mint a többi fogamzásgátlónak. Egyik sincs 100%.
2010. máj. 20. 08:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!