Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mikor szabad a páromnak belém...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor szabad a páromnak belém élveznieha nem szeretnénk gyeretet? Mikor biztonságos?

Figyelt kérdés
7 éve vagyunk együtt , mondjuk ez mellékes de sok dolgot kipróbáltunk már!Nem bírok tablettát szedni egészségügyi okokból , a gyűrűt pedig nem tartom higénikusnak ,latex érzékeny is vagyok úgyhogy a gumi is kilőve, helyi fogamzásgátló pedig büdi szagú és csíp kifolyik stb. :D tehát marhajó... a megszakításos módszer , nem azt mondom hogy unalmas de néha vágyunk rá hogy bent történjen meg a dolog . mezesz után hány napig szabad bent elélveznie és menzi elött hány nappal? 22L
2017. febr. 2. 10:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

#10:

Ajánlgasd csak neki, okos vagy :-P A naptár módszer Pearl-indexe 35 is lehet ... Marhára fogja kérdezőt vigasztalni, hogy te a 65%-ba tartozol, ha ő a 35-be fog :-P

2017. febr. 2. 12:31
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
11: Aha...a párom a volt feleségével is ezt a módszert alkalmazta 20 évig..Mikor gyereket akartak akkor egész egyszerűen a 9. és 14. nap között csinálták és terhes is lett akkor.
2017. febr. 2. 13:21
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

#12:

Felnőtt nő létedre ne legyél már ilyen szűk látókörű :-P

Tudod mi az a Pearl-index? Azt jelzi, hogy EGY ÉV alatt 100 párból, aki így védekezett, hány esett mellette teherbe. Ez egy hivatalos mérés. Tehát ha te felsorolsz 65 példát, akik nem estek teherbe, akkor az mellett meg van 35 aki igen. Tehát nem megbízható, te pedig ajánlgatod valakinek, akinek lehet nem kicsi probléma lenne, ha ő a 35 közé tartozna. Nem vagy túl felelősség teljes :-P

2017. febr. 2. 14:01
 14/19 anonim ***** válasza:
23%
13: Nem vagyok szűk látókörű. A saját és a párom tapasztalatát írtam le. A barátnőméknél nem rég született gyerek és ők is úgy kufircoltak, az ORVOS tanácsolta így nekik. Én a magam részéről boldog vagyok ezzel a módszerrel. Így nem kell lemondanom semmiről. A Kérdező meg majd eldönti, hogy mit hisz és mit tesz.
2017. febr. 2. 14:36
 15/19 anonim ***** válasza:
54%
Soha! Én mensi után egy nappal estem teherbe, amikor ugye elvileg még nem lehetne, a naptár módszer nem véd.
2017. febr. 2. 19:21
 16/19 anonim ***** válasza:
Az általam felvázolt módszer szerint nem is lehet menzesz alatt meg egy nappal utána(!!!!!)
2017. febr. 2. 19:36
 17/19 anonim ***** válasza:
Velem viszont ez történt.
2017. febr. 2. 22:45
 18/19 anonim ***** válasza:
71%

#14: Egy orvos sem tanácsolja a naptár módszert, csak abban az esetben, ha nem gond egy baba, esetleg már tervezitek csak húznátok kicsit. Bocs, ez így hivatalos, elég sokat forgok szülészek között, más esetben nem is javasolhatják; utána kérdeztem :-P

Szóval ha orvosra hivatkozol, akkor lebuktatod magad, hogy kamuzol ;-) Bár nem értem neked mi a jó abban, hogy megpróbálod egy orosz rulettre rábeszélni a kérdezőt :-P

Az meg, hogy te a te példádat mondod egy dolog, elmondhatod, hogy neked bevált a statisztikák ellenére is. De azt nem mondhatod, hogy ez vele is így lesz és bízzon meg benne, csak miattad :-P Ez kb. olyan, hogy engem még nem ütött el autó, így senki mást nem is fog elütni ... kb. ezt szajkózod ;)

2017. febr. 3. 09:39
 19/19 anonim ***** válasza:
18: Szerintem te nem tudsz olvasni...:( Írtam, hogy babát szerettek volna..na mindegy, nem stresszelem tovább magam. Mindenki döntsön belátása szerint. Ettől még én 7 éve használom a számolósdit -AZT és ÚGY ahogy leírtam!! Hogy a köznyelven forgó naptárrendszer vagy mi mit takar azt nem tudom, az én módszerem az amit leírtam és nálam és a párom volt feleségénél 20 éven keresztül is működött és ez tény. Egyikünk sem lett a módszer mellett terhes. Ez az én tapasztalatom. A többi mindenkinél magára van bízva.
2017. febr. 3. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!