Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor szabad a páromnak belém élveznieha nem szeretnénk gyeretet? Mikor biztonságos?
#10:
Ajánlgasd csak neki, okos vagy :-P A naptár módszer Pearl-indexe 35 is lehet ... Marhára fogja kérdezőt vigasztalni, hogy te a 65%-ba tartozol, ha ő a 35-be fog :-P
#12:
Felnőtt nő létedre ne legyél már ilyen szűk látókörű :-P
Tudod mi az a Pearl-index? Azt jelzi, hogy EGY ÉV alatt 100 párból, aki így védekezett, hány esett mellette teherbe. Ez egy hivatalos mérés. Tehát ha te felsorolsz 65 példát, akik nem estek teherbe, akkor az mellett meg van 35 aki igen. Tehát nem megbízható, te pedig ajánlgatod valakinek, akinek lehet nem kicsi probléma lenne, ha ő a 35 közé tartozna. Nem vagy túl felelősség teljes :-P
#14: Egy orvos sem tanácsolja a naptár módszert, csak abban az esetben, ha nem gond egy baba, esetleg már tervezitek csak húznátok kicsit. Bocs, ez így hivatalos, elég sokat forgok szülészek között, más esetben nem is javasolhatják; utána kérdeztem :-P
Szóval ha orvosra hivatkozol, akkor lebuktatod magad, hogy kamuzol ;-) Bár nem értem neked mi a jó abban, hogy megpróbálod egy orosz rulettre rábeszélni a kérdezőt :-P
Az meg, hogy te a te példádat mondod egy dolog, elmondhatod, hogy neked bevált a statisztikák ellenére is. De azt nem mondhatod, hogy ez vele is így lesz és bízzon meg benne, csak miattad :-P Ez kb. olyan, hogy engem még nem ütött el autó, így senki mást nem is fog elütni ... kb. ezt szajkózod ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!