Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » LifeStyles ultravékony óvszerr...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LifeStyles ultravékony óvszerrel többet érezhetünk a párommal szeretkezés közbe?

Figyelt kérdés

Ultravékonyt akarunk venni, mert a többi óvszerünk eddig normál volt és többet akarunk érezni.

Előre is köszönöm.

2010. máj. 6. 21:22
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem lesz külömbség.Ez csak üzlet ahogy az is hogy a fent említett márkát kérded.

Javaslom izgassátok egymást majdnem a csúcsig,ha megy,és nem fogod észrevenni,hogy használod vagy sem.

Ha Te vagy a fiú...mert ezt nem írtad

Üdv:36/f

2010. máj. 6. 21:30
 2/10 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, de köszönöm.
2010. máj. 6. 21:31
 3/10 anonim ***** válasza:
nincs különbség
2010. máj. 6. 21:33
 4/10 anonim ***** válasza:

sztem van különbség.A life styles ultra thin óvszer a legvékonyabb gumi,amit valaha használtunk és sztem sokkal többet lehet érezni benne,mint a simákban.

( nem tudom,hogy pontosan ugyanolyat gyártanak-e itthon,mint Amerikába,mert mi az amerikait használtuk és az nagyon zsír volt)

2010. máj. 6. 21:45
 5/10 anonim ***** válasza:
Én eddig csak Durexből használtam a legvékonyabbat a normál után,de abszolút semmi különbséget nem éreztem.
2010. máj. 6. 21:48
 6/10 anonim ***** válasza:
Na ja Amerikában a fű is zöldebb és a madarak 3 db-el hangosabban énekelnek.
2010. máj. 6. 21:52
 7/10 anonim ***** válasza:

Nincs külömbség.

21/l

2010. máj. 6. 22:19
 8/10 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Én a Lifestyle Skyn-t tudom ajánlani! Ez latex mentes, barátnőm nem érezte hogy rajtam lenne valami is!

Üdv: egy válaszoló

2010. máj. 6. 23:30
 9/10 anonim válasza:
Közbe? Igeragozás 1-es. Általánosban tanuljuk a különbséget ban/ben ragok közt. Ja, és a gumi vacak. DE hasznos.
2010. máj. 7. 16:38
 10/10 anonim ***** válasza:
lifestyles ultra thin,naon jó óvszer,sokkal többet érzel a szexből,mint pl az ultra save-l csak ajánlani tudom,próbáld ki
2010. máj. 20. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!