Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hagyjam abba a fogamzásgátlót? Már megőrülök a hüvelyszárazságtól!
Figyelt kérdés
3 hónapja kezdtem el szedni a Jangee fogamzásgátlót..még a 3.hónap lejáratáig van 14db. Viszont akármit csinálok iszonyú hüvelyszárazságom van.Próbáltam a Cikatridina hüvelykúpot is,az is addig használ,ameddig bent van. Már nem csak a szexben okoz fájdalmat,de már a hétköznapokban is. Nőgyógyászt azt mondta mind1 mit ír fel,mindegyiktől így lesz. Eldöntöttem,hogy amint elfogynak a bogyók abbahagyom. Ráadásul a lábam is görcsöl tőle és a szívem is szúr,de orvos szerint ez normális.Már a 7 napos szünet első napjától kezdve javul a hüvelyem,ahogy nem szedem a gyógyszert. Arra gondoltam,ha pl szedra délelőtt lennénk együtt a barátommal,akkor a holnapit nem venném be,és szerdait is csak délbe (mert hogy reggel szedem). Ezzel is könnyítve a nedvesedést. Lehet ettől bajom,ha pl 1 vagy 2 tabi kimarad? Tudom védekezni kell mással,de úgyértem,hogy ha letelik a 21 akkor ugyan úgy megjön a megvonásos a kihagyás/ok miatt?2017. jan. 30. 17:12
1/6 anonim válasza:
Ha ilyen tüneteid vannak, én leállnék vele. Bár én nem vagyok orvos. Lehet óvszerrel is védekezni..
2/6 A kérdező kommentje:
Én is azt akartam,hogy leálljak,de az orvos azt mondta,hogy szedjem be az egész levelet,mert ha nem,akkor össze-vissza vérzéseim lesznek. De már azt a 2 hete sem bírom ki :(
2017. jan. 30. 17:26
3/6 anonim válasza:
Ha valakinél semmi panaszt nem okoz a fog. gátló, csak le akar vele állni saját döntéséből, akkor ajánlatos végigszedni az adott levelet.
Viszont a te esetedben ha ennyi problémát okoz, akkor tök mindegy, hogy van még a levélből vagy sem, hagyd abba a fenébe!
Ha meg vérzészavar lépne fel, akkor meg az majd rendeződik.
4/6 anonim válasza:
Gyorsan váltsd nőgyógyászt és menj orvoshoz ugyanis a lábgörcs, szívszúrás nagyon nem normális és hagyd abba a gyógyszert, ez indokolt eset, hogy a többit már ne vedd be!
Egyébként meg ez nem így van, hogy mástól is ez lesz. Ez az első fajta neked ugye? Mert nekem a 3. fajta vált be.. Hüvelyszárazságom lett az antiandrogén hatásútól nekem is, Jangee szintén! Váltott a doki alacsonyabbra (Nuvaring) és semmi gondom azóta ezzel.
5/6 anonim válasza:
Még írd ki kb 500szor ezt a kérdést, attól elmúlik a probléma!:)
6/6 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Végül mennyi idő volt, mire minden újra a régi lett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!