Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátlót csak a menstruá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátlót csak a menstruáció napján lehet bevenni?

Figyelt kérdés
Tehát nem lehet úgy hogy "fogom magam és beveszem két mensi között"? szedtem már majdnem 3éve bogyót de egy hónapot most kihagytam mert nem volt rá pénz. viszont mostanra lett pénzem és kiváltom. csak mert hó végéig megint várni...ahj:S
2010. máj. 6. 16:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Olyan nincs hogy fogod és beveszed két mensi között. Ez nem egy szelet csoki amit akkor eszel meg amikor megkivánod.
2010. máj. 6. 16:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Tanácsolnám, hogy olvasd el a fogamzásgátló használati utasítását. Minden le van benne írva.
2010. máj. 6. 17:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Elkezdheted 2 menstruáció között, de nem leszel védett->pénzkidobás...De a te életed,úgy cseszed el,ahogy akarod a hülye döntéseiddel..
2010. máj. 6. 18:44
 4/7 anonim ***** válasza:
mensi első napján vegyed be! szerintem nem örülnél egy babának ha még nem szeretnél...
2010. máj. 6. 22:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem úgy van, hogy egy hónapig szeded, egy hónapig nem...ilyenkor, hogy kimaradt ez a hónap, nemhogy a köv mensidet kéne megvárni, hanem legalább 3-4 hónapot is.
2010. máj. 7. 07:25
 6/7 A kérdező kommentje:

Jó nem kell arrogánsan válaszolni. Azért kérdeztem mert nem értettem, nem olyan magától értetődő...:)

A magyar egészségügyről meg ne beszéljünk, az orvosom kb annyira nőgyógyász mint én szuperhős. Lényegtelen, sztk-s orvos nem fogok 10ezreket fizetni egy vizsgálatra, szerintem undorító árak vannak. Viszont ez a doki azt mondta hogy pihenőidőnek bőven elég 1hónap is. Amúgy kipattogtam csúszik a ciklus, hosszabb ideig van meg...szóval kell az a fogamzásgátló nincs mese.

És nem kel mindenkit lehurrogni, azért kérdezünk mert nem értünk valamit, de ha választ kaptunk akkor talán okosabbak leszünk. Ennyi. Köszi az eddigieket!

2010. máj. 8. 21:49
 7/7 A kérdező kommentje:

Ja és 18:44-es!

Nem vagyok hülye és nem cseszek el semmit!!! Tudod azért kérdeztem először, hogy "nehogy elcsesszem az életemet a hülye döntéseimmel". Amit többes számban mondtál, mintha egyáltalán ismernél. Döntéseim, haha?! És ha ilyen baromságokat tudsz válaszolni akkor inkább tartsd meg magadnak és ne foglalkozz az én elcseszett életemmel. Inkább hod helyre a magadét. Ha egy idegen kérdése így kihoz a sodrodból, akkor ajánlanám a xanaxot...:)

2010. máj. 8. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!