Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha valaki szed fogamzásgátlot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki szed fogamzásgátlot nemtudom pontosan hány darabosat. De mondjuk nézzük ugy h 1. töl és elfogy neki (mondjuk a 22db-os) 22-én de tudjuk h 25én jön meg neki, mert akkor szokott. Akkor 23-24én szexelhetünk nyugodtan?

Figyelt kérdés
2010. máj. 5. 22:21
 1/7 Andrewka ***** válasza:

Kezet foghatsz az előbbi kérdezővel.

Van tájékoztató hozzá, meg orvos írja fel.

Ráadásul nem naptári hónap szerint kell szedni...

2010. máj. 5. 22:23
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha mindegy, hogy lesz-e gyerek, vagy nem, akkor nyugodtan.

De amúgy jobb lenne, ha több tablettásat vennél.

2010. máj. 5. 22:27
 3/7 A kérdező kommentje:

istenem.az egy példa volt h elsejétöl.tudom h nem pont akkor kell.le is irtam...

am meg ha nemtudsz normálisan válaszolni akkor nemkell.egy igen v egy nem nemszabad akkor elég rá.ha nemtudod ne irj ide ha igen ird le...

2010. máj. 5. 22:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Fog.gátlónál nem menzesz van, hanem megvonásos vérzés, ami az utolsó tabl. beszedése után 2-4 nappal jelentkezik. Ha rendesen, 24 óránként egyszer szedted a tablettát, a 7 napos szedési szünet alatt is véd. És ez benne van a betegtájékoztatóban...
2010. máj. 5. 22:30
 5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm.ezt akartam tudni.szoval igen.végre egy normális válasz :)
2010. máj. 5. 22:31
 6/7 Andrewka ***** válasza:

Tehát az h rávilágot arra h milyen felelőtlen vagy (te vagy a barátnőd) nem számít normális válasznak. Azért mert éretten gondolkodó aktív szexuális életet élő egyénekhez mérten neten kérsz tanácsot vadidegenektől ahelyett h tisztában lennél alapvető dolgokkal. Amiket tudnod kellene ha orvos írja fel a gyógyszert (ki más írná fel) és elolvastad volna egyetlen egyszer is a tájékoztatót. De tényleg én kérek elnézést h ennyi felelősségtudatot elvárnék egy magát felnőttnek képzelő egyéntől.

És fiú létemre elolvastam a barátnőm gyógyszerének tájékoztatóját, nem is egyszer. Aggódtam az egészsége és a biztonságunk miatt. Valamint felvilágosította az orvos első alkalommal. 3 év alatt egyszer sem kellett kérdést feltennünk egymásnak vagy éppen másnak.

22/f

2010. máj. 5. 22:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy jobb lenne ha több tablettásat vennél? Világosítsatok már fel..
2010. máj. 6. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!