Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 éve élünk "házas életet", nem védekezünk, mégsincs gyerek?
Sziasztok,
1 éve járunk és lakunk együtt, szuper minden, passzolunk, de most nem ez a lényeg. Kapcsolatunk elején (1-2 hónap) még a barátnőm szedett fogamzásgátlót, de migrén miatt letette. Próbáltuk az óvszert, de elég jól megáldott az isten, úgyhogy sajnos nem tudom viselni.
De nem is nagyon problémáztunk rajta, a "kihúzásos módszer" megteszi amig én nem kezdek el szedni rá vmit a fogamzás gátlás érdekében. De eltelt több mint 1 év, a terv azóta sem lett véghez véve, minden nap szexelünk, sosem megyek belé... de tudomásunk szerint ez a módszer közel 30% eredménnyel sem rendelkezik.
Következik a kérdés ami nemrég ütötte meg a fejünk: hogy-hogy nem várunk még mindig babát? (Már csak úgy véletlenül is?!)
Nem az, nem akarunk, de későbbiekben igen. Csak attól félünk, lehet nem is lehet egyáltalán.
Mit tegyünk?
Egy osztálytársam 2,5 évig védekezett így a pasijával. Utána el kellett mennie esti gimibe, mert terhes lett. Ők is szinte minden nap szexeltek, tanítás után mindig egymásnak estek a sráccal, aztán a végén mégiscsak terhes maradt. Mondjuk nagyon jól egymásra találtak, már 3 gyerekük van, 14 éve vannak együtt.
Szóval ne aggódj, lehet, hogy következő hónapban már azon izgulsz, hogy miért nem jön meg a kedvesed havija. Ha nem szeretnétek MÉG babát, akkor lehet, hogy el kellene gondolkodni más fogamzásgátlási módszeren (spermicid krém/kapszula, női óvszer, pesszárium/méhszájsapka rendelése külföldről stb.)
1 év?...
14 éve élek szexuális életet, kb 90%-ban így védekeztem mindig.
2 gyerekem van, akik nem a megszakítás miatt csúsztak be, hanem bent lett szépen hagyva a dolog :D Ja, és viszonylag hamar. A nagy 5, a kisebbik másfél(!!!) hónap alatt jött össze. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!